Προς το περιεχόμενο

καταγραφή απο tv tuner

bananasplit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά...έχω ένα tv tuner της pixelview.έχω 2 απορίες.πρώτον,πως θα κάνω καταγραφή στον υπολογιστή;το cd της κάρτας έχει ένα tool,που όμως γράφει σε αρχεία avi και πιάνει τεράστιο χώρο...πχ 1 gb το λεπτό...υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να κάνει καταγραφή;και το δεύτερο,αν θέλω να γράψω κάτι,ενώ λείπω από το σπίτι,υπάρχει τρόπος να ανοίξει ο υπολογιστής,να το γράψει,να το αποθηκεύσει και να κλείσει;

Δημοσ.

αποσο ξερω δεν μπορει να ανοιξει καποιος υπολογιστης μονος του και ουτε καποιο προγραμμα... μονο να κλεισει. βεβαια δεν ζητας πολλα, ξερω προγραμμα που ψηνει καφε αν ενδιαφερεσαι! ;)

Δημοσ.

χιουμορ ητανε. αν ενοχληθηκες sry.... αλλα κανουμε και πλακιτσα που και που για να περασει η ωρα.

τι να σου πω, προσωπικα δεν μπορω να βοηθησω αλλα μια χρησιμη απαντηση απο καποιον την περιμενω και εγω. οποτε ειμαστε στην αναμονη και οι δυο...

Δημοσ.

οχι,δεν ενοχλήθηκα!!δεν το είπα γι αυτό,αλλά επειδή με αυτά που βλέπουμε....πχ προχθές έβλεπα ένα site που έδειχνε στα gadgets μια μικρή καφετιέρα που έπαιρνε ρεύμα απο τη usb....

Δημοσ.

ένα πολύ καλό πρόγραμμα για capturing είναι το virtualdub (free), με το οποίο επιλέγεις codecs με τους οποίους γίνεται το capture, οπότε μειώνεις και τον όγκο του αρχείου που θα προκύψει. Μπορείς βέβαια πάντα να επεξεργαστείς το αρχείο αυτό, και να μικρύνεις τον όγκο του ακόμα παραπάνω.

Όσο για προγραμματισμένη εγγραφή, γίνεται. Όχι βέβαια να ανόιξει τον υπολογιστή. Αφήνεις το πισι ανοιχτό, και το πρόγραμμα αρχίζει να γράφει την ώρα που θα του πείς, και σταματάει επίσης την ώρα που θα του πείς. Η δική μου κάρτα (kworld usb) συνοδεύεται από προγραμματάκι που την κάνει αυτήν την δουλειά, αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Ούτε ξέρω κάποιο άλλο να σου προτείνω, δυστυχώς... Ρίξε μια ματιά με το google...

Δημοσ.

ρίξε μια ματιά εδώ, "capturing with virtualdub". Αν χρειαστείς κάτι, πες.

(ο οδηγός είναι μάλλον για παλιότερη έκδοση του virtualdub, υπάρχουν κάποιες ψιλοδιαφορές, αλλά όχι σπουδαίες).

edit: επίσης, κάνε και ένα search στο insomnia για capturing. Θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...