Προς το περιεχόμενο

Medal of Honor Heroes 2


privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάρτε τον Β΄ ΠΠ στα χέρια σας! Η Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) ανακοίνωσε σήμερα ότι το Medal of Honor Heroes™ 2 έρχεται στα καταστήματα παγκοσμίως για τα Wii™ και PSP® (PlayStation® Portable) system. Το Medal of Honor Heroes 2 για το PSP θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη στις 23 Νοεμβρίου και στους επόμενους μήνες και για το Wii. Σχεδιασμένο αποκλειστικά για αυτές τις δύο κονσόλες, το Medal of Honor Heroes 2 προσφέρει τη δυνατότητα του 32-person online παιχνιδιού για το Wii και PSP, υποστήριξη του Wii™ Zapper και ένα μοναδικό Arcade Mode που απλοποιεί το gameplay για τους παίκτες όλων των ικανοτήτων ενώ ταυτόχρονα είναι ένα παραδοσιακό rail shooter.

 

“Είμαστε ενθουσιασμένοι για το Medal of Honor Heroes 2 και ελπίζουμε να συναντήσουμε τους φίλους του παιχνιδιού online!” είπε ο Peter Choi, Group Producer του EA Canada. “Θέλαμε να παρουσιάσουμε την πιο πλήρης FPS εμπειρία έως σήμερα για τα PSP και Wii. Με εύχρηστο έλεγχο, πλόυσια single player campaigns και επικές 32-player multiplayer μάχες, θεωρούμε πως έχουμε ανεβάσει τον πήχη για τα παιχνίδια shooter σε αυτές τις πλατφόρμες και ανυπομονούμε να το δοκιμάσει και ο κόσμος.”

 

6 Ιουνίου, 1944, και ο πόλεμος είναι στα χέρια σου. Πάρτε τη θέση του OSS Operative John Berg και εισβάλετε στη Νορμανδία από την πίσω πλευρά της αμυντικής γραμμής των αντίπαλων στρατευμάτων και κυριαρχήστε έναντι των Ναζι. Στο Wii όπως επίσης και στο PSP, επιλέξτε να ολοκληρώσετε όλες τις αποστολές είτε στο παραδοσιακό single player campaign είτε στο 32-player online όπου μπορείτε να παίρνετε συνεχώς μέρος σε πολλαπλές μάχες οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε.

 

Κατασκευασμένο στα στούντιο EA Canada, το Medal of Honor Heroes 2 έχει εκτιμηθεί με Teen από την ESRB, 18+ από το USK και 16+ από την PEGI. Για περισσότερες πληροφορίες επισκευθείτε την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού www.mohheroes2.ea.com.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...