Προς το περιεχόμενο

HOL Double play Thessaloniki...Na proxwrhsw???


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kalhmera se olous

δεν έχω καθόλου νετ και τφ γιατί τωρα νοικιασα και φυσικα αισθανομαι σαν ανθρωποσ των σπηλαιων. ελεγα να περασω σε HOL Double Play γιατι δεν μου αρεσουν τα γ****σιατικα λεφτα που θέλει ο οτε. Το ιδιοκτητο δίκτυο υποστηρίζεται από οτι μου ειπαν. επειδη η εταιρία φυσικα ο,τι κι αν ρωτησω τα λεει ολα ροδινα, ειπα μηπωσ καποιοσ εχει γνωμη για αυτα:

1. μενω θεσσαλονίκη ευζώνων περίπου 500-600μ σε ευθεία από τον ΟΤΕ μου (Ροστάν). εχει κανεις αναλογη εμπειρια από αυτήν την περιοχη με αυτην την εταιρία? χρονο ενεργ, απόδοση, βλάβεσ, και οτι αλλο εχετε ευχαριστηση...

2. ειχα καααααααποτε απλη HOL dial-up στο ιδιο σπιτι (μεγάλη ιστορία) και ηταν ΜΑΠΑ (επεφτε κυριολεκτικα 10 φορες/5λεπτο, κλπ) αλλα μου ειπαν ότι δεν έχει καμια σχέση. Ισχύει?

3. Του χρόνου παίζει να ξαναγυρισω Χανια και μου ειπαν απο Χριστουγεννα θα έχουν και εκει δικτυο και θα μπορω να μεταφερθώ. να το πιστεψω?

4. Σε τελική, σε σχέση με την περιοχή μου κλπ κλπ, εχει κανεις καμια καλύτερη ιδεα? δεν με καιει να μπορω να κανω σταθερά τηλεφωνα, αλλα τα τελειωσ ασυρματα (wind, voda, κλπ) εχουν σοωαρους περιορισμουσ για τα λεφτα που ζητανε.

 

Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω λεω προχωρα..Αν η αποσταση που λες ειναι σωστη (θεωρητικα) θα πιανεις καλες ταχυτητες. Βεβαια,ακομα και να πιανεις το 1/4 πχ της ονομαστικης ταχυτητας, θα ειναι ηδη πολυ γρηγοροτερα απο οτιδηποτε αλλο..Πχ,εγω πιανω 700 Kb/s το οποιο θεωρητικα ειναι πολυ χαμηλοτερα απο αυτο που επρεπε να πιανω αλλα προσωπικα τα βρισκω υπεραρκετα :Ρ

 

Για τα υπολοιπα (χρονο ενεργ,βλάβες) απ'οτι καταλαβα ειναι οτι σου τυχει :) Πχ εγω ενεργοποιηθηκα κανονικα σε 20-25 μερες ,αλλοι κανουν πολυ περισσοτερο. Αλλοι εχουν διακοπες στην συνδεση τους,αλλοι ειναι οκ.. Η μονη σιγουρη αξια,ειναι το τηλεφωνικο κεντρο της forthnet,στο οποιο θελει υπομονη για να εξυπηρετηθεις..

 

Αν θες περνα απο adslgr.com,στο αντιστοιχο θεμα για Θεσσαλονικη θυμαμαι υπηρχαν αρκετοι απο την περιοχη σου (ροσταν),ισως σου πουν περισσοτερα αυτοι..

 

Α,(πληροφοριακα) επειδη ειπες οτι μετακομισες προσφατα..Πριν βαλεις forthnet θα χρειαστει να εχεις ηδη ενεργοποιημενη γραμμη απο τον οτε,δεν μπορεις δλδ να βαλεις fothnet σε κενη γραμμη..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες θα δω και το site που λες. μια λεπτομερεια μονο: λεω για HOL οχι για forthnet αλλα αυτα που λεσ ισχυουν περιπου το ιδιο οποτε να'σαι καλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

στα χανια (αλλα και σε ολη την ελλαδα απο οτι ακουω) η hol ειναι αρκετα προβληματικη. διαρκως πεφτει το δικτυο της. εδω στα χανια καθε μηνα εχουμε σοβαρα προβληματα.

ιδιοκτυτο δικτυο μεχρι τα χριστουγεννα ξεχασε το. τα χριστουγεννα του 2012 ισως. στη θεση σου δεν θα εδινα τη γραμμη μου σε κανενα παροχο, μετα γινεσαι ερμαιο τους και δεν ξεμπλεκεις ευκολα. ο οτε κοστιζει, αλλα ισχυει το "οτι πληρωνεις παιρνεις". δυστυχως οι εναλλακτικοι ειναι ακομα μαγαζακια μπροστα στον οτε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι κλησεις προς αλλα δικτυα (forthnet,tellas κλπ) χρεωνονται ετσι δν ειναι??ομως δεν αναφερεται πουθενα κατι τετοιο...ουσιαστικα οι απεριοριστες κλησεις ειναι μονο προς οτε κ hol:mad:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τις κλησεις τις εχς χ**μενες, δεν χρειαζομαι καθολου τηλεφωνο αλλα ειναι αναγκαιο κακο για το ιντερνετ (εκτος κι αν κανω λάθος) ετσι οπωσ ειναι οι τιμεσ για τα τελειως ασυρματα. οποτε μου αρκει να δουλευει το ιντερνετ. για αυτο και τα παγια ΟΤΕ τα θεωρώ ΕΝΤΕΛΩΣ πεταμενα λεφτα, για μενα τουλαχιστον. το ο,τι πληρωνεις παιρνεισ παλι, ειναι σχετικο, γιατι ολοι εχουν παραπονα απο τον ΟΤΕ τοσα χρονια? (κι εγω μεσα σε αυτουσ). και οσο για τα χανια, ασ ειναι και να βαλω κανονικό τηλ εκει και HΟL απο πανω, δεν θα πεθανω κι ολας...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το ο,τι πληρωνεις παιρνεισ παλι, ειναι σχετικο, γιατι ολοι εχουν παραπονα απο τον ΟΤΕ τοσα χρονια? (κι εγω μεσα σε αυτουσ). και οσο για τα χανια, ασ ειναι και να βαλω κανονικό τηλ εκει και HΟL απο πανω, δεν θα πεθανω κι ολας...

 

και γω μαζι σου, δυο επισημανσεις μονο :

απο τις 2/11 ειμαι χωρις DSL, εχω παρει απειρες φορες τηλ. το helpdesk της hol (η αναμονη ειναι από 45-70 λεπτα) και καθε φορα με βαζουν να κανω ανοησιες του στυλ βγαλε το ρουτερ απο το ρευμα, ξαναγραψε username και password κλπ, και μονο να δηλωνουν βλαβη ξερουν. (παρεπιπτοντως το κυκλωμα ειναι μετρημενο απο τεχνικο οπως επισης και η καλωδιωση του σπιτιου και ολα ειναι μια χαρα, το προβλημα ειναι οτι το δικτυο της εταιριας ειναι για κλαμματα - δες και στο adslgr.com ποσα posts εχουν γινει σχετικα)

επισης ενω εχω ζητησει αναβαθμιση της συνδεσης εκαναν δυο εβδομαδες να το προωθησουν χωρις να με ενημερωσουν

 

φιλοι μου αντιθετα που εχουν otenet δεν αντιμετωπιζουν κανενα προβλημα. το δικτυο ειναι σκυλι, ενω οποιοδηποτε αιτημα ικανοποιηται ταχυτατα.

 

και μενα δεν μου καλοκαθετε το παγιο του οτε, αλλα φιλε μου το "οτι πληρωνεις παιρνεις" να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι καθολου σχετικο, ειναι ακρως απολυτο. επισης για την περιπτωση της hol ισχυει το "το φτηνο κρεας ειναι για τους σκυλους"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειχα hol hibox 1Mbit είμαι απο Θεσ\νίκη Ηλιούπολη πριν 2 μήνες μπήκα στο ιδιοκτητο δίκτυο της Hol αυτοματα πήγα στα 4Mbit.

Το θετικό είναι οτι είναι παρα πολύ σταθερο πολύ καλες ταχύτητες σταθερα εκτος κυριακής 350Κ download απο rapid. Είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Τώρα το αρνητικό είναι η απουσία τεχνικής υποστηριξης. Η αναμονή φτάνει τα 30 λεπτά και όταν απαντήσουν μερικοί δεν ξέρουν να σου απαντήσουν στο πρόβλημα.

 

Εχω κάνει αίτηση για αναβάθμιση στα 24Mbit μου είπαν σε 10 μερες θα γίνει πέρασε ένας μήνας και δεν έγινε τίποτα, φυσικά δεν μπορω να πιάσω γραμμή στην τεχνική υποστήριξη!

Υπομονή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...