Προς το περιεχόμενο

Πόσα προβλήματα δημιουργείς στον εαυτό σου αν δώσεις σε κάποιον τη διεύθυνση IP σου?


Sissel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν 4-5 μήνες... ούτε και θυμάμαι πριν πόσο καιρό, κάποιος που τον ήξερα για λίγο καιρό μέσω internet μου ζήτησε μια χάρη, και η χάρη ήταν να ανοίξω κάποια παράθυρα στον υπολογιστή μου, και δεν θυμαμαι και ποια, και τελικα να βρεθω καπου που μου ελεγε ποια ειναι η IP διευθυνση μου και κατι αλλα (νομιζω ειχε τρεις γραμμες τη μια κατω απο την αλλη). Εγω χωρις να ξερω τι ακριβως μου ζηταει, του ειπα οτι μου ζητησε.

 

Το προβλημα ειναι οτι ο τυπος είναι αρκετα ψυχάκιας... Ζει στην Αμερική και έχει κατάθλιψη και τέτοια. Μέχρι τωρα δεν μου έχει συμβει τίποτα περίεργο, αλλά θα ήθελα να μαθω αν εκανα κανένα τεράστιο λάθος που του έδωσα αυτές τις πληροφορίες. Μπορεί να μου πειράξει το router ή να παρακολουθει οτι κάνω στο internet ή ανάλογα πράγματα?

 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εαν η Ip σου δεν είναι static τοτε αλλαζει σχεδον καθε μέρα. Αλλα και static να είναι πάλι δεν έχεις κανένα προβλήμα.Εαν πιστευεις οτι ειναι ψυχακιας απλος ,μην δεχεσαι αρχεια από αυτον και εαν δεχεσαι καποια τοτε να τα ελεγχει με καποιο Antivirus. Αλλα γενικα δεν υπαρχει προβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Sorry pou tha eimai ego autos pou tha sto po ala molis exeis katastrepsei tin zoi soy !!!

O monos tropos gia na glitoseis einai na mou pouliseis ton ypologisti sou se ekseftelistiki timi !!! :-)

Plaka kano !!

 

Den tha exeis apolitos kanena problima . Isos na ithele na kanei tipota ekini ti stigmi (na elenksei kanena HACKING, CRAKING, SPLASHING ,F@CKING programa ean litourgouse) ala apo tin stigmi pou pou den exeis STATIC IP kai exeis kanei ena elenxo gia IOUS TROGAL ktl apo tote.. NO PROBLEM

 

Bebea gia kalou kakou kane ena euxeleo !!! :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σίγουρα δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά, καλό είναι να κρατάμε και πισινή...

 

Πού ξέρεις ότι δεν έκανε κάτι εντελώς κουφό ή εντελώς παράνομο χρησιμοποιώντας το pc σου;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κοιτα υπαρχουν παρα πολλοι λογοι που μπορει να ηθελε την ip απο το να δει που πραγματικα βρισκεσαι μεχρι να σου φυτεψει το οτιδηποτε στο pc αυτο σε συνδυασμο με το οτι δεν ηξερες καν τι ηταν αυτα τα παραθυρα και η ενεργειες που σε εβαζε να κανεις πχ να σου φυτεψει κανα τρογιαν κτλ κανε κανα σκαν δηλαδη οπως σου ειπε ο φιλος πιο πανω και επισης τσεκαρε και στο φαιεργουολ τις ρυθμισεις...Γενικα ας μη το παιρνουμε τοσο αψηφιστα το θεμα γιατι αυτο που εκανες ηταν εγκληματικο δηλαδη να καθεσαι να σου λεει ο αλλος το οτιδηποτε και εσυ να το κανεις χωρις να εχεις ιδεα τι θελει να πετυχει....τωρα αυτο που εχεις να κανεις ειναι πρωτον να μη μιλας με ψυχακηδες η εστω αν μιλας να μη κανεις οτι σου λενε...και το κυριοτερο και ο λογος που ποσταρο ειναι να σου πω να βαλεις ενα κωδικο στο ρουτερ για ονομα του θεου...ειναι αδιανοτητο να εισαι με το default password η χωρις καθολου στο ρουτερ γιατι οποιοσδηποτε ξερει την ip σου μπορει πολυ ανετα να σε κανει να τρεχεις...και υποψιν οτι η ip φαινεται σε ολα τα P2P οπως το limewire και στα διαδυκτιακα παιχνιδια...για να καταλαβετε τι ακριβως εννοω δειτε τι μπορει να γινει με το default password...οι εταιρειες δε το πολυλενε για μετρο προστασιας γιατι ειναι πολλοι που ξεχνανε τους κωδικους τους και μετα τρεχουν...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...