nik1992 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Θελω να κανω μια σελιδα στην ιστοσελιδα μου, στην οποια θα εχω καποιες ερωτησεις με τις απαντησεις τους ωστε να απανταν τα μελη σε μια ερευνα. Τα αποτελεσματα θα αποθηκευονται σε ενα αρχειο/ βαση δεδομενων. Και τωρα η ερωτηση... ειμαι 99,9% ΑΣΧΕΤΟΣ σε προγραμματισμο. Σε html ξερω καποια βασικα για μετατροπες κτλ. Ποιος θα ειναι ο κωδικας? Τι πρεπει να κανω? Ξερετε κανενα tutorial? HELPPPPPPPPPPPPPPPPPP
alex2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Πρέπει να κάτσεις να διαβάσεις λίγο για php ή java ή asp.net Αυτό γίνεται με server-side γλώσσες που σου ήδη είπα. Παράλληλα πρέπει να τα αποθηκεύεις σε ΒΔ πράγμα που σημαίνει πως αναπόφευκτα πρέπει να διαβάσεις και λίγο SQL. Εκτός αν υπάρχει έτοιμη λύση σε κάποιο CMS. Παιδιά ξέρετε αν υποστηρίζεται από joomla αυτό που θέλει ο φίλος μας?
SocialNetUsr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 επίσης άμα δεν θες να μπλέξεις με δυναμικό προγραμματισμό τότε με javascript και κάποιο αρχείο μπορείς να κάνεις δουλειά, αλλα μπακάλικη....
kazanas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Yparxoun kai etoimes liseis gia tetoia pragmata..
nik1992 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 οκ λοιπον , απο το fantastiko του cpanel βρηκα μερικα πραγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.