Προς το περιεχόμενο

Εγκατάλειψη τροχαίου δυστυχήματος!!!

OPC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιγράφω από off-road:

Captaindim

Θέμα δημοσίευσης: ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ(ΕΠΕΙΓΟΝ) ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 21 Νοε, 2007 - 13:14

125cc

125cc

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΥΣΤΗΧΗΜΑΤΟΣ.ΕΙΝΑΙ CITROEN C3 model 2003 ΚΑΙ ΟΧΙ SAXO,ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΟΣ ΚΕΡΑΜΥΔΙ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΕΒΑΣΤΕΤΟ ΣΑΝ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ SITE ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

S.O.S ΟΧΙ SAXO ΑΛΛΑ CITROEN C3 model 2003 ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΟΣ ΚΕΡΑΜΥΔΙ

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ VIDEO.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κόκκινο Citroen C3 μοντέλο 2003, σύμφωνα με την αστυνομία είπαν και στο δελτίο ειδήσεων ALPHA σήμερα 20:50.

Ανέφεραν επίσης πως κάμερες του ΥΠΕΧΩΔΕ κατέγραψαν το τροχαίο.

/sc

Δημοσ.
Ανέφεραν επίσης πως κάμερες του ΥΠΕΧΩΔΕ κατέγραψαν το τροχαίο.
Αυτές που κάποιοι θέλουν να τις θέλουν γιατί παραβιάζουν τα δικαιώματά μας, ε; :mad:
Δημοσ.

Ακριβώς τις ίδιες. Μαζί με τους θεοδόλιχους του Υπουργείου Εσωτερικών και τους μετροπόντικες του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

Δημοσ.

χωρις να τηελω να προσβαλω κανεναν, και ξερω ποσω λιπιτερο ειναι το ολο ζητιμα:

δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο!

και πριν ξεκινισετε να μαι κινιγατε, να εκσιγισω:

ειναι νορμαλ να βλεπουμε τοσα τροχαια με τοσους νεκρους σε μια χορα με τον πλιθισμο τις

ελλαδος;

οταν βλεπω να τρεχοθν σαν τους τρελους μεσα στη πολη, με κατι αμξακια, δεν ειναι επομενο οτι θα

καρφοθουν σε δεντρα και κολονες;

οταν βλεπω πως τρεχουν και τι προσπερασεις κανουν στην εθνικι αθηνον/πατρον με τις στροφες και

με τα φορτιγα, δεν ειναι επομενο οτι θα διμιουργισουν ατιχιμα;

και μετα τους κλαιμε. και τους πειρε ο θεουλεις και στινουν τα σταυρουδακια στην ακρη του

δρομου και και και -> Μα αφου ετρεχε σας μ*λ*κ*ς!!?

(Προσοχη! Δεν λεω οτι δεν ειναι τραγικο και λιπιτερο!!!)

νομιζω οτι κατι δεν γινεται σοστα στο θεμα τις οδιγισις στην ελλαδα.

Και το ιδιαιτερα λιπιτερο: ας σκοτοθουν οι ιδιοι, που οδιγουν αναλογα, αλλα γιατι να σκοτονουν

κι αλλους οπως στην προκειμενει περιπτοση...

• Moderators
Δημοσ.

Είπαμε φίλε dennis, να ξεφεύγουν τα ορθογραφικά, αλλά εσυ τα ξαμόλησες και μας αποτελείωσες.

Τα συλλυπητήρια μου στην οικόγενεια του θύματος. Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να προσφέρω κάτι παραπάνω.

Δημοσ.
Είπαμε φίλε dennis, να ξεφεύγουν τα ορθογραφικά, αλλά εσυ τα ξαμόλησες και μας αποτελείωσες.

φιλε μου σορρι, προσπαθω, αλλα δεν εχω παει ελληνικο σχολειο ποτε. οτι εμαθα τα εμαθα ετσι κι απο τους γονεις μου.

κριμα ομως που προσχεις τα λαθι και οχι το κειμενο καθ αυτου.

Δημοσ.

dennis, τα ατυχήματα θα γίνονται, είναι αναπόφευκτο, το θέμα μας είναι ο τύπος τον παράτησε και έφυγε.

Δημοσ.
dennis, τα ατυχήματα θα γίνονται, είναι αναπόφευκτο, το θέμα μας είναι ο τύπος τον παράτησε και έφυγε.

δυστυχως εχεις δικαιο! κατι ομως πρεπει να γινει για να μειοθουν! δεν ειναι κατασταση αυτη.

απλα γενικα τα ειπα αυτα, ξερω το θεμα ειναι αλλο και δεν ηθελα να αποσπασω την προσοχη απο αυτο.

Δημοσ.

κατ' αρχήν τα θερμά μου συλληπητήρια στην οικογένεια του θύματος. το μεγαλύτερο θύμα όμως είναι τα δύο αγγελούδια που θα μάθουν ότι ο πατέρας τους είναι πλέον στην γειτονιά των αγγέλων;

ότι άλλο και να λέμε τσάμπα και βερεσέ το λέμε. και που τα λέμε τι έγινε; μήπως ξαφνικά θα αποκτήσουμε καλύτερους οδηγούς, μήπως ξαφνικά το κράτος θα φτιάξει δρόμους της προκοπής, μήπως θα σεβόμαστε τα φανάρια και τα σήματα, μήπως το κράτος καταλάβει ότι κατάντησε τον κ.ο.κ. ως ένα εισπρακτικό μέσο και όχι ως κάποιους κανόνες που πρέπει να σεβόμαστε, μήπως δε θα ξαναπεράουν οι πεζοί κόκκινο φανάρι, μήπως δε ξαναχαζέψουν οι γονείς σε κάποια βιτρίνα και θα φύγουν τα παιδιά, μήπως αυτός θα πάει φυλακή και να τον πιάσουν; άντε αναστολή να φάει, θα πληρώσει πρόστιμο, σίγουρα κάποια αποζημίωση, θα του πάρουν το δίπλωμα, και...

ποιος θα εγγυηθεί ότι αυτός θα βάλει μυαλό και δε ξαναπιάσει τιμόνι; ποιος θα εγγυηθεί ότι οι πιτσιρικάδες που την είδαν σουμάχερ θα καταλαβούν ότι είναι απλοί οδηγοί...

όλα τα παραπάνω τα λέω διότι σ' ένα δρόμο όχι και τόσο γνωστό και χωρίς μεγάλη κίνηση έχουν σκοτωθεί άνθρωποι, έχουν μείνει ανάπηροι κλπ αλλά ακόμη ενώ είναι μονόδρομος πάνε ανάποδα και μάλιστα βρίζουν όποιον τους πει κάτι, τον χρησιμοποιούν για κόντρες (λόγω του ότι είναι ευθεία), κ.α.

Συμπέρασμα; Τι 'χες Γιάννη, τι 'χα πάντα... δυστυχώς

Δημοσ.
[...]

οπως τα λες ειναι. γιατι ομως στη ελλαδα γινονται αυτα;

εγω εκανα την αδεια οδηγησης στη γερμανια. ηξερα να οδιγαω, δεν ειχα προβλημα με το αμαξη καθ αυτου αλλα μου φαγαν σχεδον 30 ωρες στο τιμονη για να μαθω πως να συμπεριφερομε στον δρομο!

οκ, το παρακανουν και αυτοι εδω αλλα απο την αρχη βαζουν ταξη στους δρομους. για αυτο οτι κι αν πουμε οτι κι αν κανουνε αν απο την αρχη το παιδι δεν μαθει να σεβεται τους αλλους δεν θα εχουμε αποτελεσματα.

Δημοσ.
οπως τα λες ειναι. γιατι ομως στη ελλαδα γινονται αυτα;

προσωπική μου άποψη είναι γιατί ζούμε σε μία χώρα όπου το κράτος δε σέβεται το πολίτη και δεν υπάρχουν νόμοι ουσιαστικοί και φυσικά η δικαιοσύνη κοιμάται (ίσως γι αυτό νομίζουν ότι είναι τυφλή). Απ τη στιγμή που το κράτος δε σέβεται το πολίτη γιατί ο πολίτης να το σεβαστεί; Οταν η αστυνομία είναι ανίκανη να κάνει τη δουλειά της γιατί να μη το εκμεταλευτεί ο ένας κι ο άλλος ώστε να κλέψουν, να βιάσουν, να σκοτώσουν κλπ; Οταν η υποτιθέμενη δικαιοσύνη τους πραγματικούς ενόχους τους αθωόνει γιατί να φοβηθεί κάποιος και να μη κάνει κάποιο έγκλημα; Δε λέω ότι η ελλάδα είναι ένα μπ.... ενώ τα άλλα κράτη είναι παρθεναγωγία αλλά όμως αυτό το πράμα που γίνεται στην Ελλάδα δε γίνεται ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες...

Δημοσ.
προσωπική μου άποψη είναι γιατί ζούμε σε μία χώρα όπου το κράτος δε σέβεται το πολίτη και δεν υπάρχουν νόμοι ουσιαστικοί και φυσικά η δικαιοσύνη κοιμάται (ίσως γι αυτό νομίζουν ότι είναι τυφλή). Απ τη στιγμή που το κράτος δε σέβεται το πολίτη γιατί ο πολίτης να το σεβαστεί; Οταν η αστυνομία είναι ανίκανη να κάνει τη δουλειά της γιατί να μη το εκμεταλευτεί ο ένας κι ο άλλος ώστε να κλέψουν, να βιάσουν, να σκοτώσουν κλπ; Οταν η υποτιθέμενη δικαιοσύνη τους πραγματικούς ενόχους τους αθωόνει γιατί να φοβηθεί κάποιος και να μη κάνει κάποιο έγκλημα; Δε λέω ότι η ελλάδα είναι ένα μπ.... ενώ τα άλλα κράτη είναι παρθεναγωγία αλλά όμως αυτό το πράμα που γίνεται στην Ελλάδα δε γίνεται ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες...

Το αστείο στη λογική σου είναι οτι ξεχνάς κάτι βασικό. Οι πολιτες είναι αυτοί που αποτελούν το κράτος (τα δομικά του στοιχεία). Με λίγα λόγια δε σεβόμαστε τον εαυτό μας, γι' αυτό γίνεται ότι γίνεται.

Δημοσ.

Χανετε την ουσια guyz.

Χωρια που η αστυνομια δεν ειναι πουθενα,Ουτε στην προληψη αλλα ουτε στην καταστολη,και αυτος ο καημενος ο αδερφος αναγκαστηκε να λαβει δραση μονος του.

Ωραια και τον βρηκανε,απο τις χαφιεδο-καμερες.Θα παει φυλακη?Και αν παει ποσο?

Και μετα θα ξανα πιασει στα χερια του αυτο το δολοφονικο εργαλειο στα χερια του.

Αρα 0 εις το πηλικο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...