Προς το περιεχόμενο

Messenger - Hight Priority


Bi2Lmet1234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδες εχω ενα μικρο προβληματακι με τον Messenger, χρεισιμοποιω συνεχεια την video κληση αποτε ο msg τρεχει σε Hight Priority και μου τρωει το 46% του CPU εχω AMD 4600+ X2 αλλα παλι ο msg ζηταει πολλα.

Εχει κανεις καμια λυση;

 

H μονη λυση που βρηκα ειναι να τρεχω τον msg σε εναν επεξεργαστη και να ειναι σε low priority, αλλα γιανα το κανω αυτο πρεπει καθε φορα να πηγαινω στον taskmanager και να οριζω priority και affinity αποτε βρηκα αυτο:

Εφτιαξα ενα αρχειο messenger.cmd μετο notepad μεσα του εγραψα αυτο " start /affinity 2 /Low msnmsgr.exe " και το εβαλα να ξεκιναει στην εκκινηση αποτε ο msg ανοιγει σε low priority στον δευτερο Cpu και τερμα τα κολιματα. Αν εχει κανεις καμια αλλη λυση ας την πει γιατι την εχω αναγκη. Ευχαριστω.

 

By the way με τον ιδιο τροπο φτιαχτε για οποιο προγραμα θελετε.Για CPU (affinity 2 ή affinity 1 κτλ), και για priority( /Low ή /Normal ή /High ή /Realtime ή /Abovenormal ή /Belownormal)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε χρειαζεται να αλλαηξεις το affinity, απλα βαλτο να τρεχει σε low priority ετσι δε θα σου τρωει cpu cycles απο αλλες πιο σημαντικες εφαρμογες.

 

Δε νομιζω πως 46% ειναι και τοσο σημαντικο βεβαια, εκτος αν σε ενδιαφερει τοσο η θερμοκρασια του επεξεργαστη.

Μπορεις να τρεξεις ανετοτατα αλλες εφαρμογες οπως word, internet browsers, πασιεντζα.

Τωρα αν εσυ θες να παιζεις WoW και να βλεπεις και webcam, πακετο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...