corsakias Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 προσπαθώ να φτιάξω ένα dvd σε μορφή τέτοια όπως των dvd. Δηλαδή φτιάχνω movies και ορίζοντας ώς chapters, τα εκάστοτε βιντεάκια μου θέλω να δημιουργήσω ένα dvd με θεματικές ενοτητες. Δηλαδή απλά, τα βίντεο ειναι ανα θεματική κατηγορία. Η κάθε κατηγορία έχει κάποιο αριθμό βίντεο. Ετσι στο μενού να έχω τις κατηγορίες και επιλέγοντας τη κατηγορία που εγώ θέλω,να δώ τα επιμέρους βίντεο. Κατα το "κάψιμο" όμως μου βγάζει το ακόλουθο σφάλμα. τι φταίει? Εναλλακτικός τρόπος υπάρχει?
Black Demis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Έχεις κάποια Codec εγκατεστημένα? , δοκίμασες άλλα video?, δοκίμασες να επεγκταστηισεις και να περάσεις ξανά το Nero?, πια έκδοση του Nero έχεις?, και αν δεν βαριέσαι δοκίμασε την έκδοση 8
corsakias Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 εχω το Nero 6, λές να παίζει θέμα ασυμβατόττητας?
Black Demis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δοκίμασε να αποκαταστήσεις το Nero 6 και να βάλεις την τελευταία έκδοση του Nero 7 η Τo Nero 8 Όταν θα ξεγράψεις το Nero 6 σβήσε και το φάκελο του στα Program Files και σβήσε της καταχωρίσεις του στην Registry
corsakias Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 λυθηκε το πρόβλημα με μια νεότερη έκδοση του nerovision express
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.