Προς το περιεχόμενο

thunderbird προβλημα με gmail

disqualified

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια, σημερα μου βγαζει το thunderbird στο λογαριασμο του gmail, username and password not accepted, μπαινω κανονικα στο webmail, βαζω σιγουρα σωστο κωδικο εβγαλα και ξαναβαλα το λογαριασμο και τπτ. Το κανει και στα δυο pc μου.

Εχει παρατηρησει καποιος σημερα παρομοια κατασταση?

Δημοσ.

ευχαριστω εκανα unlock το captcha, και δουλεψε αλλα αρχισε να κατεβαζει τα mail που ειχα στειλει εγω, τα εξερχομενα μου δλδ...

θα το κοιταξω να δω τι συμβαινει ευχαριστω για το tip παντως

Δημοσ.

Να ʼσαι καλά! :-)

Του εξερχόμενα που σου κατεβάζει τα είχες στείλει από το Tb ή από το web interface;

Αν το δεύτερο, είναι γνωστό θέμα. Ένας τρόπος να το λύσεις είναι με φιλτράκι:

insomniagmailtbsentinbook2.png

Δημοσ.

νομιζω που ειχα στειλει μαλλον με thunderbird βασικα ο,τι υπηρχε στο sent του web interface, αλλα εστειλα τωρα κι αλλα και δε μου ερχεται καποιο sent

Αυτο που ψαχνω να βρω τωρα ειναι γιατι δε μου αποθηκευει τα απεσταλμενα στο thunderbird ενω τα αποθηκευει μια χαρα στο web interface

Δημοσ.
Αυτο που ψαχνω να βρω τωρα ειναι γιατι δε μου αποθηκευει τα απεσταλμενα στο thunderbird ενω τα αποθηκευει μια χαρα στο web interface

Στις ρυθμίσεις του account, στο Copies & Folders έχεις βάλει τικ στο When sending messages, automatically: --> Place a copy in: --> "Sent" Folder on: --> <το όνομα του account σου> ;

Δημοσ.

τα χα φτιαξει ολα αυτα και απλα δεν τα κρατουσε, αλλαξα φακελο και τα παω εκει τωρα και δουλευει μια χαρα, για καποιο λογο δεν ειχε φτιαξει κανονικο καταλογο αλλα εναν custom τον επελεξα και ολα μια χαρα, ευχαριστω πολυ παντως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...