Προς το περιεχόμενο

Μεταχειρισμένο laptop


papil2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σασ, ενδιαφερομαι να αγορασω ενα μεταχειρισμενο laptop και προσανατολιζομαι σε site δημοπρασιων και λιγοτερο σε αγγελιεσ.ξερει κανεισ απατεωνιεσ που μπορει να γινουν με αυτο τον τροπο σε βαροσ μου καθωσ επισησ και καποιουσ τροπουσ να εξακριβωσω την κατασταση του laptop ειτε μακροσκοπικα ειτε μεσω εντολων dos? θα ηθελα επισησ την γνωμη σασ αν αξιζει το ολο εγχειρημα η να καταληξω κατευθειαν στην αγορα καινουργιου(900 ε max).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε μου κατα την γνωμη μου αυτο ειναι το σωστοτερο που μπορει να κανει καποιος που να ξερει ομως. Ενας φιλος πχ εχει παρει μεταχειρισμενο των 2000 ευρο στην μιση τιμη και δουλευει περιφημα Πρεπει ομως οπωσδηποτε να γνωριζεις μονος σου να κανεις τους ελεγχους ολους (η εχε μαζι σου καποιο που να ξερει πολυ καλα )προτου πληρωσεις,, απο πληκτρολογιο μεχρι λογισμικο, προγραμματα οθονη πιξελ κλπ κλπ.. Αν δεν εισαι σιγουρος για τον ελεγχο αυτο,, μην δοκιμασεις καν να ρισκαρεις τοσα λεφτα για μεταχειρισμενο,, αλλα παρε κατευθειαν καινουργιο με εγγυηση (οχι πως εκει δεν γινονται κατεργαριες)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχει ενα χρονο ακομα εγγυηση χωρισ να ξερω κατι παραπανω.επισησ τουσ ελεγχουσ που χρειαζονται δεν τουσ ξερω κ δεν εχω καποιον αμεσο για βοηθεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίτα βασικά ζήτησε να δέις το laptop από κοντά, δες τι γρατζουνιές έχει ,δες σε τι κατάσταση είναι οι θύρες του , αν έχει τυχόν γρατζουνιές στην οθόνη του και αν φορτώνει γρήγορα τα προγράμματα και το λειτουργικό.Αν είναι σε καλή κατάσταση πάρε το.

 

Υπάρχουν δημοπρασίες και αγγελίες στο internet που σε αφήνουν να ελέγξεις το laptop πριν το πάρεις προτίμησε τέτοιες αγγελίες , επίσης υπάρχουν και καταστήματα που έχουν τέτοια laptop όπως είναι το Kaizer στην ομόνοια .

Πάντως πριν αγοράσεις οποιοδήποτε laptop πόσταρε το να το δούμε αν αξίζει!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με τίποτα μην πάρεις μεταχειρισμένο laptop ακόμα κ εάν είναι μέσα στην εγγύηση του, καθώς η μπαταρία που είναι κ το πιο ευαίσθητο κομμάτι αυτού έχει πάντοτε σημαντικά λιγότερη εγγύηση από το υπόλοιπο laptop κ συνήθως αυτή είναι που θα σου παρουσιάσει πρόβλημα (κατά κύριο λόγο, λόγω μη απενεργοποίησης αυτής όταν το laptop δουλεύεται με ρεύμα), εκτός κ εάν το μηχάνημα το θέλεις καθάρα για desktop replacement οπότε κ θα το δουλεύεις 99% με ρεύμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον φιλε μου 1ον καλυτερα προσωπικη επαφη με τον πωλητη, 2ον ελεγξε τις τιμες και την εγγυηση στην αγορα, 3ον αν το παρεις αντικαταβολη να εχεις ακρες να το γυρισεις πισω. Τελος εδω στο φορουμ υπαρχουν αγγελιες και εχω κανει αγορα απο ιδιωτες χρηστες και ειναι μια χαρα. Ευτυχως που εχει καλα παιδια εδω μεσα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτο το 5672 που σου πουλάνε, έχει αύτα ακριβώς ή διαφέρει κάτι?

  • Intel Centrino Core Duo Mobile Processor T2300 1.66GHz
  • 2GB DDRII SDRAM
  • 120GB Hard Drive
  • DVD Super Multi Dual Layer Drive - To read DVDs and CDs and write CDs, DVD+, DVD-, large Dual Layer DVD and DVD-Ram
  • 15.4" WXGA Acer CrystalBrite Widescreen TFT Screen
  • ATI Mobility Radeon X1400 with 512 MB of HyperMemory (256 Dedicated, 256 Shared)
  • Acer Orbicam 1.3 megapixel camera
  • Integrated gigabit LAN and 56k v.90 data fax modem
  • Integrated wireless 802.11a/b/g
  • Integrated Bluetooth
  • Integrated 5-in-1 card reader
  • 4 USB 2.0 Sockets
  • 4-pin Firewire (IEEE 1394) Port
  • Operating System: Windows XP Home Edition
  • βαρος 2.95kg

edit. αν αναφέρεσαι στη δημοπρασία 9849988, γραφει για 1gb ram, και ηδη εχει αλλους ενδιαφερόμενους, δυσκολα θα το πάρεις (φτηνά).

 

Οτι πουλιέται στο emarket δεν ειναι απαραιτήτως και μεταχειρισμένο. Εχει και καινούρια με κάποια "αλλά" , (αλλα οχι στα 400 ε). Κοιτα μερικές που έχουν "άμεση αγορά", απο 600 και άνω, και διάβασε τις περιγραφές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

στο e-market εκτοσ απο αυτη εχω κολλησει και σε μερικεσ αλλεσ καλεσ περιπτωσεισ.επισησ και στο 24net εχει καποιεσ αγγελιεσ.τελικα προσανατολιζομαιι σε εναν απλο φορητο για καθημε4ινεσ απλεσ χρησεισ και να μετατρεψω το σταθερο σε server gaming computer.

σημειωση= αν οι acer aspire δεν ηταν τοσο ασχημοι σε μενα δεν θα συζητουσαμε καθολου.θα ειχα παρει τον 5920G 302G25Mi που εχει καλα χαρακτηριστικα κατα τη γνωμη μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...