Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • 0
profitis

Διοχέτευση δυσδιάστατων πινάκων σε συνάρτηση στην C

Ερώτηση

Θέλω να δημιουργήσω έναν array που να κρατάει συμβολοσειρές και να τον διοχετευώ σε μία συνάρτηση ωστε να τον επεξεργαστώ.

 

>
int main()
{

   fileNames=(char **)malloc(3*sizeof(char*));
   for( i=0;i<3;i++)
   {
       fileNames[i]=(char*)malloc(sizeof(char)*20);

       if(fileNames[i]==NULL)
       {
           return 0;
       }
   }
   
   fileNames[0]="manolis.txt";
   //printf("%s",fileNames[0]);
   fileNames[1]=NULL;
   fileNames[2]=NULL;
   cat()//Tι πρέπει να βάλω σαν ορίσματα ωστε να παίρνει τον πίνακα η συνάρτηση;

   return 0;

}

 

>
void cat (char** fileNames)
{
int i;
FILE * fp;
char c;
for(i=0;fileNames[i]!=NULL;i++)
{
	if((fp=openFile(fileNames[i],"r"))==NULL)
	{
		printf("o bou bou..Μην με κοροιδευεις...το %s τα κάνει σκατά",fileNames[i]);
		continue;//to the next file
	}
	else
	{
		//files handling
	}


}

}

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 απάντηση σε αυτή την ερώτηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

>
int main()
{

   [color="Red"]char ** [/color]fileNames=(char **)malloc(3*sizeof(char*));
   for( i=0;i<3;i++)
   {
       fileNames[i]=(char*)malloc(sizeof(char)*20);

       if(fileNames[i]==NULL)
       {
           return 0;
       }
   }
   
   fileNames[0]="manolis.txt";
   //printf("%s",fileNames[0]);
   fileNames[1]=NULL;
   fileNames[2]=NULL;
   cat([color="red"]fileNames[/color])//Tι πρέπει να βάλω σαν ορίσματα ωστε να παίρνει τον πίνακα η συνάρτηση;

   return 0;

}

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...