Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα θορύβου κάρτας γαρφικών please help


xania4ever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν παιδιά καλημέρα,έχω ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών, το ανεμιστηράκι της κάνει πολύ θόρυβο και πριν δηλαδή έκανε αλλά ελάχιστο και περίπου από προχθές κάνει ένα παράξενο θόρυβο ένα τρίξιμο παράξενο.Άνοιξα το κουτί και έβαλα σε λειτουργία το pc για να σιγουρευτώ αν φταίει το ανεμιστηράκι για τον θόρυβο και πράγματι αυτό έφταιγε.Αν το σταματούσα με το χέρι μου το pc ήταν σχεδόν τελείως αθόρυβο.Τι μπορώ να κάνω?Ευχαριστώ.Η κάρτα είναι μία GIGABYTE RADEON X600 PRO.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

exeis dyo epiloges. h to alazeis me ena aftermarket px apo e-shop h plaisio,exoun arketa montela,h perneis kainourgia vga,me dedomeno oti h vga einai sou palia einai adika lefta ena kainourgio cooler,ola sxedon exou pano apo 10-15 eyro,ektos an pareis ena kai mpenei kai se alles,etsi to kratas k gia meta,h briskeis kapio anemistiraki kai kaneis patenta kai to bazeis

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1.βγάλε την κάρτα γραφικών απο τον Η/Υ σου.

2.ξεβίδωσε το ανεμιστηράκι με προσοχή να μην κάνεις καμιά ζημιά στην κάρτα.

3.κατά 99% στο ανεμιστηράκι από πάνω 8α έχει κάποιο αυτοκόλλητο με το λογότυπο της κατασκευάστριας εταιρείας.προσπάθησε να το ξεκολλήσεις δεν είναι δύσκολο.

4.θα δεις μια πλαστική ροδέλα.αφέρεσε την με προσοχή και τράβα προς τα έξω το ένα κομμάτι του ανεμιστήρα και θα δεις τον άξονα που περιστρέφετε.

5.καθάρισε τον άξονα με βαμβάκι καθώς και την υποδοχή που μπαίνει.καθάρισε επίσης και την σκόνη.

6.ρίξε λίγο λάδι για μηχανισμούς στον αξονα και τοποθέτησε τα ξανά.

7. τελος o θόρυβος :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βάλε τόσο όσο χρειάζεται για να λαδωθεί ο άξονας ώστε να μην υπάρχει μεγάλη τριβή και να δημιουργείτε θόρυβος.Αντί για λάδι μπορείς να βάλεις λίγο γράσο. Αν στην γειτονιά σου έχει κανένα Ηλεκτρονικό Εργαστήριο πες τους να σου δώσουνε. Λάδι βάλε αυτό που βάζουμε στις μηχανές. 3-4 σταγόνες θέλει μην φανταστείς τίποτα ποσότητα :P

Εγώ έχω φτιάξει άπειρα ανεμιστηράκια.Ειδικά στις κάρτες γραφικών δύσκολα βρίσκεις ένα καινουργιο που να ταιριάζει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Α οκ θα τους ζητήσω λάδι για μηχανές.Αν μου πεί για τι μηχανές αυτοκινήτου πχ.Σόρρυ που γίνομαι σπαστικός αλλά είμαι λίγο άσχετος φίλε.ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και σε εκτιμώ πολύ.Θα χρειαστεί αν βάλω και θερμοαγώγιμη πάστα μετά?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν η κάρτα σου έχει πάνω μια σοβαρή ψύκτρα και δεν είναι ένα σχεδόν σκέτο ανεμιστηράκι, βγάλτο τελείως και άσε μόνο την ψύκτρα. Η κάρτα σου δεν είναι ιδιαίτερα ενεργοβόρα οπότε υπαρχει περιπτωση να μήν έχεις πρόβλημα. Αν εχει αισθητήρα θερμοκρασίας, δες τι θερμοκρασίες πιανει κατα τη διάρκεια ενος παιχνιδιού. Αν είναι κάτω απο 90 είσαι όκ. Αν δεν έχει αισθητήρα, είναι λίγο πιο μεγάλο το ρίσκο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χανια...ρεθυμνο εδω.

το καλυτερο ειναι να βγαλεις τελειως το ανεμηστηρακι και να βαλεις ενα 6 η 8 cm με πατεντα να το στερεωσεις πανω στην καρτα,ειναι πολυ προχειρη λυση και αρκετα οικονομικη,αλλιως πας σε κατι τετοιο

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912206

που θα σου κανει και στην νεα καρτα που θα παρεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...