ultraex2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, aOUaS88 είπε Ναι πρεπει να ειναι ανοιχτο το msi... ΔΝ πανε κατω απο 30% τα ανεμηστηρια της καρτας σου,εξισου κ η κιτρινη διακεκομενη γραμμη,ειναι το σημειο τον min rpm... πιθανον να ειναι τετοια η ρυθμιση της καρτας σου το 30% σε μενα παει μεχρι 25% και 814 στροφες το min και max 100% στο 3250 Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από ultraex2003 2
BabisTs Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μία πίστα (BAKU) που δεν μου αρέσει ιδιαίτερα..........Μεγάλο σασπένς στα δοκιμαστικά (για 49 εκατοστά έχασα την pole και για 2 χιλιοστά πήρα την δεύτερη θέση )...... Ακόμα μεγαλύτερο σασπένς είχε ο αγώνας (για 220 εκατοστά πήρα τον αγώνα).......Ίδρωσα σε αυτό το race! 8
BabisTs Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://valid.x86.fr/al41up Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από BabisTs 7
akoinonitos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, BabisTs είπε https://valid.x86.fr/al41up θα μου δωσεις λιγο απο single να σου δωσω λιγο απο Multi ? 😃
BabisTs Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε θα μου δωσεις λιγο απο single να σου δωσω λιγο απο Multi ? 😃 Μια χαρά είναι όλα τα cpu αυτήν την περίοδο ..... Έχουν αρκετή δύναμη παντού..... Σκέφτομαι κάτι Pentium 4 που ξεκίνησα σαν πρώτο υπολογιστή 🤣 3
akoinonitos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Memory benchmark ,εχω φαει τα λυσακα μου να τις παω παραπανω αλλα δεν κουνιουνται με τπτ 3
Luciddream Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Ένα δικό μου Java micro benchmark που είχα γράψει στα γρήγορα πριν λίγο καιρό, comparison Intel 2500k vs Ryzen 2700x. Τα περισσότερα αν όχι όλα απο αυτά είναι single thread, εκτός απο το CRC32c που ειναι hardware accelerated και εκεί φαίνεται η υπεροχή της Intel στο συγκεκριμένο. Αν βρούμε CRC32c library που υποστηρίζει AMD ευχαρίστως να το ξανατρέξω. (Είναι και αργά και ελπίζω να μην έχω κάνει καμια πατάτα) 3
ultraex2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Luciddream είπε Ένα δικό μου Java micro benchmark που είχα γράψει στα γρήγορα πριν λίγο καιρό, comparison Intel 2500k vs Ryzen 2700x. Τα περισσότερα αν όχι όλα απο αυτά είναι single thread, εκτός απο το CRC32c που ειναι hardware accelerated και εκεί φαίνεται η υπεροχή της Intel στο συγκεκριμένο. Αν βρούμε CRC32c library που υποστηρίζει AMD ευχαρίστως να το ξανατρέξω. (Είναι και αργά και ελπίζω να μην έχω κάνει καμια πατάτα) για στειλτο και σε μενα να το τρεξω ψηλα με τον 3770κ επισης θελει και μνημες ψηλα η δε παιρνει χαμπαρι; Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από ultraex2003
Luciddream Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, ultraex2003 said: για στειλτο και σε μενα να το τρεξω ψηλα με τον 3770κ επισης θελει και μνημες ψηλα η δε παιρνει χαμπαρι; μπα παντού παίζει, τώρα το τι αποτέλεσμα θα βγάλει είναι άλλο θέμα 😛 στο στέλνω σε pm αν και μπορεί να μην είναι και πολύ accurate. Κάποια στιγμή μπορεί να το βελτιώσω. Το βάζω και εδώ το link όποιος θέλει να το δοκιμάσει, χρειάζεται JDK 11. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από Luciddream 1
Luciddream Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Εκτός απο το CRC32c που έχει προβάδισμα η Intel, ενδιαφέρον είναι και το αποτέλεσμα στο SHA-1 benchmark. Αυτό γίνεται γιατί υπάρχει το sha_ni cpu instruction. Θα είχε ενδιαφέρον μια δοκιμή με ένα CPU τύπου 8700k να δούμε ποιος υπερέχει και πόσο
ultraex2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Luciddream είπε Εκτός απο το CRC32c που έχει προβάδισμα η Intel, ενδιαφέρον είναι και το αποτέλεσμα στο SHA-1 benchmark. Αυτό γίνεται γιατί υπάρχει το sha_ni cpu instruction. Θα είχε ενδιαφέρον μια δοκιμή με ένα CPU τύπου 8700k να δούμε ποιος υπερέχει και πόσο bro !! thanks για αυτα που με στειλες αλλα θα σε παρακαλεσω κανε ενα οδηγο τι και πως γιατι ψαχνομαι να βγαλω ακρη !!
Luciddream Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 4 minutes ago, ultraex2003 said: bro !! thanks για αυτα που με στειλες αλλα θα σε παρακαλεσω κανε ενα οδηγο τι και πως γιατι ψαχνομαι να βγαλω ακρη !! Sorry, μερικά απο αυτά που χρειάζονται τα κάνω τόσο συχνά που τα θεωρώ δεδομένα 😛 Δεν χρειάζεται τίποτα ιδιαίτερο για να το τρέξεις 1) Κατεβάζεις το benchmark.jar απο το link που έστειλα, το έχεις π.χ σε ένα φάκελο C:\Downloads 2) Κατεβάζεις το JDK 11 απο το παρακάτω link: https://jdk.java.net/11/ - το κάνεις extract σε ένα φάκελο. Σε αυτόν τον φάκελο έχει έναν υποφάκελο που λέγεται bin. Εκεί πας απο command line και γράφεις java.exe -jar C:\Downloads\benchmark.jar Αυτά μάλλον σε Windows, σε Linux είναι παρόμοιο. Επειδή δεν το έχω τρέξει ποτέ σε Windows δεν ξέρω αν παίζει, αλλά υποθέτω ότι παίζει. Αν δεν τα καταφέρεις, άστο, δεν έγινε και τίποτα 😛 Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν καλύτερα benchmarks για τα συγκεκριμένα πράγματα. Απλά είπα να το τρέξω αφου το είχα γράψει εγώ και είδα ενδιαφέρον αποτελέσματα νομίζω
obijuan1983 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ελπίζω να ανέβει ο R7 1700 πάνω από τα 4.0GHz που βρίσκει τοίχο ...ας βάλω τα μεγάλα μέσα... Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από obijuan1983 2
ultraex2003 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 4/11/2018 στις 1:53 ΠΜ, Luciddream είπε Ένα δικό μου Java micro benchmark που είχα γράψει στα γρήγορα πριν λίγο καιρό, comparison Intel 2500k vs Ryzen 2700x. Τα περισσότερα αν όχι όλα απο αυτά είναι single thread, εκτός απο το CRC32c που ειναι hardware accelerated και εκεί φαίνεται η υπεροχή της Intel στο συγκεκριμένο. Αν βρούμε CRC32c library που υποστηρίζει AMD ευχαρίστως να το ξανατρέξω. (Είναι και αργά και ελπίζω να μην έχω κάνει καμια πατάτα) bro !! oκ thanks εβγαλα τελικα ακρη και εκανα 2 run για συγκρισεις στα 4.5 και στα 4.9 μνημες τις αφησα στα 2133 !!! 3770κ @ 4.9 3770κ @ 4.5 Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από ultraex2003 1
Luciddream Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Thanks θα τα προσθέσω και στην λίστα που έχω τα αποτελέσματα Απο ότι βλέπω είναι ίδια με τον 2500k, με λίγο παραπάνω απόδοση λόγω i7 / γενιάς? Τρέχουν και χωρις warmup phase οπότε δεν ειναι τελείως accurate, αλλά προσωπικά μου κάνει. Έψαχνα χτες μηπως προσθέσω και επιπλέον benchmarks όπως SIMD instructions, AES instructions κτλπ, αλλά θα χρειαστεί αρκετό ψάξιμο, και είναι και off-topic Επίσης με έβαλες σε σκέψεις χτες που πήγα να κοιμηθώ, και θεωρώ ότι ειναι τραγικό να ζητάω απτον κόσμο να κατεβάσουν το JDK. Θα προσπαθήσω να το κάνω bundle, η compile σε native binary για μελλοντικές χρήσεις 😛 Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από Luciddream 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα