Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετα απο μια τεραστια προσπαθεια με τον 3770κ να δινει ρεστα στα 5.1 κ διαφορα αλλα....................μια ανασα λοιπον πριν το 5900..

δεν το συνεχιζω αλλο,μιλαμε ηδη για τεραστια επιτυχια.

τελος καλο ολα καλα λοιπον με 140.8!

00040png_zpsea5c597a.jpg

Δημοσ.

Μεγεια Πετρο,αντε να ερθει και το block να μας δειξεις τι ψαρια πιανει!!!

Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Μεγειές! 13.12 είναι μια χαρά από όσο τους έχω δουλέψει, στην ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του crossfire έχει κάποια θεματακιά αλλά αυτό δεν σε απασχολεί (προς το παρόν :P )

• Like 1
Δημοσ.

Μεγεια Πετρο,αντε να ερθει και το block να μας δειξεις τι ψαρια πιανει!!!

Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App

Μίλησα εχθές με μια πολύ ευγενική κοπέλα η οποία μου είπε ότι γίνεται κακός χαμός από παραγγελίες για τι συγκεκριμένο μπλοκ... μου λέει ή αναμονή 7 μέρες ή refund.. και τη ρώτησα αν είναι τρελή εννοείται.. οπότε αναμονή! :)

Δημοσ.

καλη η κοπελα?γιατι απο φωνη εαν σου αρεσε,ο κανονας λεει οτι θα ειναι μπαζο.

Χαχαχαχα οτι και να ειναι που να τρεχεις εκει ψηλα...:P

Δημοσ.

Καλησπερα Φιλε μου. Πολυ καλό SCORE. Μου λες σε παρακαλω τι ASIC και μνημουλες φοράνε οι GPU σου. Επίσης σε AIR η WATER ;

Catzilla 720p:

Οι καρτες 1200/1900 και ο επεξεργαστης στα 4,6Ghz

2m2ghli.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα Φιλε μου. Πολυ καλό SCORE. Μου λες σε παρακαλω τι ASIC και μνημουλες φοράνε οι GPU σου. Επίσης σε AIR η WATER ;

Ευχαριστω :) H μια καρτα ειναι στο νερο προς το παρον.

Asic, η μια η "κακια" εχει 66% και η αλλη 85% και οι δυο με μνημες samsung. Το καλο ειναι οτι ανεβαζουν μεχρι τα 1900 και κατι οι μνημες.

-Edit: Δεν μας τα λεει καλα η πρασινη... Εβαλα τους νεους drivers 332.21 και μου εκοψε 2000 ποντους απο το catzilla με τα ιδια ακριβως settings!!! Θα αλλαξοπιστισω!

Επεξ/σία από AnimalPlanet
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω :) H μια καρτα ειναι στο νερο προς το παρον.

Asic, η μια η "κακια" εχει 66% και η αλλη 85% και οι δυο με μνημες samsung. Το καλο ειναι οτι ανεβαζουν μεχρι τα 1900 και κατι οι μνημες.

-Edit: Δεν μας τα λεει καλα η πρασινη... Εβαλα τους νεους drivers 332.21 και μου εκοψε 2000 ποντους απο το catzilla με τα ιδια ακριβως settings!!! Θα αλλαξοπιστισω!

Οι δικες μου ειναι με 79 και 80 ASIC αντιστοιχα αλλά με αθλιες Elpida VRAM, δεν εχω πολυψαχτεί ακόμα ακόμα για maximum stable overclock γιατί το PSU μου ειναι παλιο και αθλιο παρα τα 1000W, και νομιζω οτι εξ αιτιας του εχω αστάθεια  στό OC ακόμα και με core στα 1150 !!

Παντός δεν αξιζει να αλλαξοπιστησεις. ΟΧΙ ακόμα τουλαχιστόν. Ειχα πολλά χρονια ATI/AMD σε CrossfireX και οι Drivers τους απλά απαράδεκτοι.  Αν συνεχισει ομως η πράσινη με τις νεες τακτικες της και η κοκκινη βγαλει κανα driver της προκοπής, με λειτουργικό crossfire scaling και frame pacing τοτε το σκεφτόμαστε .  :-)

Οι δικες μου ειναι με 79 και 80 ASIC αντιστοιχα αλλά με αθλιες Elpida VRAM, δεν εχω πολυψαχτεί ακόμα ακόμα για maximum stable overclock γιατί το PSU μου ειναι παλιο και αθλιο παρα τα 1000W, και νομιζω οτι εξ αιτιας του εχω αστάθεια  στό OC ακόμα και με core στα 1150 !!

Παντός δεν αξιζει να αλλαξοπιστησεις. ΟΧΙ ακόμα τουλαχιστόν. Ειχα πολλά χρονια ATI/AMD σε CrossfireX και οι Drivers τους απλά απαράδεκτοι.  Αν συνεχισει ομως η πράσινη με τις νεες τακτικες της και η κοκκινη βγαλει κανα driver της προκοπής, με λειτουργικό crossfire scaling και frame pacing τοτε το σκεφτόμαστε .  :-)

Δεν βλεπω τετοιο πρόβλημα. Και εγω με τους τελευταιους drivers ειμαι αν υπολογίσεις την διαφορά στά Clock μας μια χαρά μου φαινεται το αποτελεσμα μου εκτός αν κατι ετρεχε κατά την δι'αρκεια του Benchmark .

Παραθετω το δικό μου CATZILLA 720p αποτέλεσμα.

Untitled.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...