Προς το περιεχόμενο

Ποια μοβο να παρω για sAM2 ?


bogkolis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον,οπως εγραψα και στο πεδιο "Αναβαθμιση" και με εκλασαν ολοι ειμαι σε πολυ μεγαλο διλλημα για τη μητρικη που θα παρω στο νεο μου pc. Σε αυτον θα βαλω πανω εναν AMD 6000+ και η καρτα γραφικων θα ειναι η x1950pro (γι'αυτο γραφω σε αυτο το τοπικ οτι δε με ενδιαφερει το sli).

 

Ειμαι μεταξυ αυτων των 2 (παρ'οτι υποστηριζουν και οι 2 sli το οποιο δε θα χρειαστω) :

Asus M2N-E Sli ~80e

Asus M2N Sli Deluxe ~100e

 

Ειμαι ετοιμος να παραγγειλω το 2ο μιας και εχει πιο καινουριο socket (nforce 570 σε αντιθεση με το 500 της 2ης) αλλα δεν ξερω ποια η ποιοτικη διαφορα τους.Γενικα ξερω μονο μοβο με τα chipset της Intel γι αυτο θελω μια μικρη βοηθεια στην επιλογη μητρικης για AM2.

 

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΟΤΑΤΗ !!* :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω 3 ATHLON 6000 με μητρικες ASUS και ALBATRON.Συγκεκριμενα με τις CROSSHAIR, M2A-VM HDMI, K8SLI AM2.Επισης αλλες 6 μητρικες ASUS Socket A,754,939 και απο τη μικρη μου εμπειρια θα ελεγα οτι η δευτερη επιλογη ειναι η καλυτερη και μετα απο ενα μικρο ψαξιμο μαλλον ειναι και μονοδρομος με τιμη μεχρι 100 Ε.Πολυ πλουσια καρτα με 8 SATA,παθητικη ψυξη, ψηφιακες εξοδοι ηχου,SLI,1394,μεχρι και μικροφωνο εξαλειψης θορυβου.Μικρο ελαττωμα σε SLI mode εχει ευρος χ8 αλλα μαλλον δεν σε ενδιαφερει καθως επισης η ελλειψη Wi-Fi.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και γω τελικα με λιγο ψαξιμο που εκανα παρηγγειλα τη 2η και αναμενω.

Οι μονες φοβιες που εχω μιας και δε βρηκα πολλες λεπτομερειες στο νετ ειναι :

 

α) Τι παιζει με το nforce 570 chipset που φοραει και ποια η ποιοτικη διαφορα με τα πιο καινουρια ? (αν η διαφορα ειναι μονο σε καταστασεις SLI τοτε στα τετοια μου :-D)

 

β) Αν αντεξει o/c τοσο για το cpu όσο και για την x1950pro μου.Η αληθεια ειναι πως τον τελευταιο καιρο εχω απογοητευτει απο πολλες μοβο σε αυτα τα λεφτα (για αλλους cpu βεβαια) στο θεμα o/c cpu και gpu.

 

Αναμενω με αγωνια!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον παιδες,

 

Παρελαβα τα νεα μου πραγματακια και μεσα σε αυτα την Asus M2N-Sli Deluxe. Με μια 1η ματια και καποιες πρωτες ρυθμισεις η μοβο φαινεται καταπληκτικη.Πολυ μεγαλη ελευθερια στο bios της για o/c τοσο του επεξεργαστη οσο και των μνημων.Επισης πολλα συνοδευτικα καλουδια (κλασικη asus).

 

Δε θελω να σε παρω στο λαιμο μου λεγοντας παρτη η μην την παρεις γιατι μεχρι στιγμης εχω αρκεστει σε συντηρητικο πειραγμα και τπτ ακραιο.Επισης,δεν ετυχε ΠΟΤΕ να ειμαι κατοχος μιας μοβο των 180+ ευρω οποτε δεν ξερω σε αυτες τις κατηγοριες τι παιζει και ποσο μεγαλη ειναι η ποιοτικη διαφορα.

Παντως για τα 100ε που κανει φανταζει σαν μια ιδανικη επιλογη,μεχρι στιγμης παντα! Αυτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...