Προς το περιεχόμενο

Web Browsers


algait

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά, έβαλα το PCLinuxOS για να το δοκιμάσω και ενώ είναι ίσως η πιο εύκολη διανομή που έχω δοκιμάσει και τα έχει όλα έτοιμα έχω πρόβλημα με τους Browsers. Φορτώνει μόνο τον Konqueror και τον Opera που ήταν προεγκατεστειμένοι. Ενώ έχω εγκαταστήσει τους Firefox, flock, galeon & Netscape αρνείται να φορτώσει οποιονδήποτε από αυτούς! Ξέρετε τι παίζει? Δεν βρήκα κάτι παρόμοιο στο google, ούτε στο forum.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο που τους εγκατέστησες τους υπόλοιπους?Τον firefox μπορείς πάντως να κατεβάσεις το συμπιεσμένο απο εδώ

 

http://www.mozilla-europe.org/el/

 

να το αποσυμπιέσεις μετά να μπείς στον φάκελο του και να κάνεις διπλό κλίκ στο αρχείο firefox που θα βρείς εκεί.Αν δεν είναι εκτελέσιμο κάνε δεξί κλικ πάνω του και κάντο.Μετά μπορείς να φτιάξεις και μια συντόμευση στο μενου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν, τους browsers τους εγκατέστησα από το synaptic, όπως και άλλα προγράμματα (πχ skype). Το θέμα είναι ότι ενώ τα βλέπω κανονικά τα προγράμματα αυτά στο μενού, όταν πάω να τα τρέξω, δεν τα τρέχει! Εμφανίζει μια κλεψίδρα στην κάτω μπάρα για 3 δευτερόλεπτα και μετά την κλείνει και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Γιατί να συμβαίνει αυτό?:rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τους browsers έτσι για το χαβά τους έβαλα περισσότερο για να τους δοκιμάσω (εκτος του firefox Που τον χρησιμοποιώ χρόνια). To πρόβλημα δεν αφορά μόνο τους browser αλλά και κάποιες άλλες εφαρμογές (πχ skype) όπως ανέφερα. Πρόκειται για προγράμματα τα οποία δεν ήταν στην ερχική εγκατάσταση και τα έβαλα μέσω synaptic και για κάποιο λόγο δεν τρέχουν. Θα συνεχίσω να ψάχνω και αν βγάλω άκρη θα ποστάρω τη λύση. Αν υπάρχει καμιά ιδέα ευπρόσδεκτη!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...