Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μονο στις σερρες φτιαχνετε.

http://en.wikipedia.org/wiki/Spirulina_%28dietary_supplement%29#Cultivation

προφανως κανεις πλακα

Most cultivated spirulina is produced in open-channel raceway ponds, with paddle-wheels used to agitate the water. The largest commercial producers of spirulina are located in the United States, Thailand, India, Taiwan, China, Pakistan and Burma (a.k.a. Myanmar).[1]

• Like 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά είπαμε οι απόψεις πάμπολλες...

Δείτε επίσης ένα άρθρο που έχει αρκετές πληροφορίες για την σπιρουλίνα

Γενικά πάντως κάθε προϊόν λειτουργεί διαφορετικά σε κάθε οργανισμό.

Και IMAndreas συμφωνώ ότι αν τρεφόμασταν σαν άνθρωποι δεν θα είχαμε ανάγκη από κάψουλες... Έλα όμως που ο σύγχρονος τρόπος ζωής δεν σου αφήνει περιθώριο να κλάσ...

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ ο σύχρονος τρόπος ζωής περιορίζει πολύ αλλά γενικά βλέπω από μερικούς μια τάση πόροσης για αυτό το σκέβαμσα και άλλους να το απαξιώνουν τελίως...

Όσο δύσκολη δουλειά και να έχεις και πίεση και τα λοιπά μέχρι τα 30ντα σου δεν πρέπει να έχεις ανυσιχίες για τέτοια πράγματα...δεν έχει ανάγκη ο οργανισμός. Εγώ ήξερα έναν που έχασε σε 25 μέρες 35 κιλά και έπινε μόνο φραπέδες χωρίς ζάχαρη και κάπνιζε (45χρονών) και μετά πήρε σπιρουλίνα τους επόμενους μήνες και ένιωσε πως πέταγε...πολύ λογικό αφού δεν έτρωγε τπτ....πως την πάλεψε ο κάφρος ένας θεός ξέρει...

Δημοσ.

sovatzi συμφωνείς οτι αυτός ο τύπος marketing είναι εντελώς παραπλανητικός; περι αστροναυτών, περι nasa κτλ ; για να μπορεί να τραβήξει τα βλέματα ανημέρωτων ανθρώπων περι διατροφής; (ρητορικό βεβαια , αλλα παμ παρακάτω) Αμφιβάλω Αν έχεις κάνεις μια σοβαρή έρευνα ποτέ σου για την διατροφή στο διάστημα, αμφιβάλω αν ξέρεις τι είναι η έρευνα , και τέλος πάντων αμφιβάλω αν έχεις την στοιχειώδη σχεση με την διατροφολογία.

Κάνεις μια εισαγωγή εντελώς κλισέ , όπως ακριβώς αυτή που κάνουν τα e-shop telemarketing για να καταθέσεις ένα συμπλήρωμα το οποίο έχει την Χ,Ψ σύνθεση και που στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής δεν κάνει καμία απολύτως διαφορά.

Εχουμε πήξει πλέον σε αυτην την πρωτόγονη και αμερικάνικη πλην αλλών , πολιτική πώλησης προιόντων κάθε λογής , από κρέμες για ενυδάτωση , από καραμέλες για τις καούρες , από μηχανήματα που σε μετατρέπουν σε μοντέλα , μέχρι και το σπανάκι των αστρωναυτών.

Απλά έλεος ....το κάνεις που το κάνεις , μαθε να το κάνεις πιο δημιουργικά σας έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος πλέον ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΤΕ !

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Σημερα ειχα ενα τηλεφωνημα να μου στειλουν δειγμα απο αυτο το προιον, πληρωνοντας μονο τα μεταφορικα, αλλα τους 'εκοψα' με τη μία...

Ειμαι επιφυλακτικος με κατι τετοια.

Δεν λεω οτι δεν αξιζει, αλλα μην υπερβαλλουμε κιολας.

Τελικα μετα απο τοσα χρονια, καταληξαμε καπου γι αυτη την ουσια?

Δημοσ.

Σημερα ειχα ενα τηλεφωνημα να μου στειλουν δειγμα απο αυτο το προιον, πληρωνοντας μονο τα μεταφορικα, αλλα τους 'εκοψα' με τη μία...

Ειμαι επιφυλακτικος με κατι τετοια.

Δεν λεω οτι δεν αξιζει, αλλα μην υπερβαλλουμε κιολας.

Τελικα μετα απο τοσα χρονια, καταληξαμε καπου γι αυτη την ουσια?

Περίεργο εμένα η μάνα μου πήρε δείγμα τελείως δωρεάν χωρίς να πληρώσει καν τα μεταφορικά, ίσως επειδή είμαστε Θεσσαλονίκη; Όπως και να έχει μετά από μισό πακέτο δεν νομίζω ότι μου προσφέρει κάτι παραπάνω από τις πολυβιταμίνες που παίρνω.

EDIT: (Silver Sovel Award :P)

39--Nickel-Plated-Ceremonial-Shovel_2009

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...