Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

pantrif2

Πρόβλημα με νέο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πήρα ένα υπολογιστή από multirama και έχω ένα μεγάλο πρόβλημα. Όταν ανοίγω το pc για πρώτη φορά και πατήσω σε ένα πρόγραμμα μου κολλάει το pc και παγώνει η εικόνα δηλαδή χρειάζεται reset μετά αλλιώς δεν γίνεται τίποτα. Μετά το reset το pc δεν ξανά κολλάει εκτός και αν το κλείσω για μισή ώρα περίπου και τον ξανά ανοίξω τότε ναι.

 

Σημειώνω πως του έχω κάνει πολλές φορές format και δεν έχει σάξει ακόμα

 

Ένας φίλος μου έχει το ίδιο ακριβώς pc και του έκανα εγώ ο ίδιος format και δουλεύει μια χαρά!

 

Σημείωση : έχω το νέο pc quad 6600 που έχουν βγάλει στα multirama

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σου κολλάει σε 1 οποιοδήποτε πρόγραμμα οταν πας να το τρέξεις Η σε ένα συγκεκριμένο? Να αρχισουμε απο τα απλά....

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σε ένα φίλο μου που το έκανε αυτό ήταν λόγω σκληρού δίσκου.λλά του το έκανε αυτό μετά από 10-20 λεπτά..

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να υποθέσω οτι δεν ειναι κλοκαρισμένο το σύστημα σου κτλ... σωστα? Αν και μετά απο τόσα format συνεχίζεις να εχει πρόβλημα...στο defrag του C ολα ειναι καλα? Μηπως εχει πειράξει registry? Antivirus εχεις? Δοκιμασε να το επεγκαταστήσεις... λογικά κάποιο process σου κάνει την ζημια αφου φορτωνει κανονικα... Στον task manager ολα OK?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με προβληματιζει το γεγονος οτι εχεις το ίδιο ακριβως με 1 φίλο σου και αυτος δεν εχει πρόβλημα... Θέλω να πω οτι δεν μπορει κατι που να μην ειναι συμβατο γιατι το πηρες και έτοιμο..

 

Το σύστημα ειναι updated απο θέμα μητρικής,ΒΙΟS, drivers κτλ?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σαν κόλλημα bios ακούγεται, και μετά το reset κάνει αυτόματα reset και το bios...

δοκίμασε να κάνεις εσύ reset το bios,ή δούλεψε το για κάνα δυο μέρες χωρίς μπαταρία.

Αν διορθωθεί, κάνεις update το bios και λογικά λύνεται.

Τσέκαρε τι έκδοση έχεις, και ψάξε αν έχει ξανααναφερθεί κάποιο παρόμοιο πρόβλημα... (google)

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...