Προς το περιεχόμενο

E-BANKING SOFTWARE HELP


Xrysan8os

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kanw mia ergasia me Visual Basic kai sql server poy na trexei kai sto internet panw sto e-banking.H dyskolia einai to software poy prepei na dhmioyrghsw...opoioi exoyn kwdika etoimo h phges h oti sxetiko as [email protected] eyxaristw paides <img border="0" title="" alt="[Wink]" src="images/icons/wink.gif" />

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε αν και εχουν προπηγηθει και αλλα ποστ οφειλω μα σου υπενθυμισω οτι ειναι καλό οταν ποσταρεις να ρωτας συγκεκριμενα πραγματα στα οποια μπορουν να ειπωθουν συγκεκριμενες λυσεις....με την γενικοτητα που ρωτας αλλα και ισως επειδη αναφερεις τις λεξεις εργασια κτλ κτλ μπορει και μαλλον σιγουρα καποιοι θα κατακρινουν το ποστ σου και ισως τους προδιαθεσεις να μην ασχοληθουν με αυτο...ολα στα λεω εντελως φιλικα και χωρις καμια διαθεση να σε σνομπαρω απλα να μην παραξενευτεις αν κλειδωθει ή σου κατακρινουν το ποστ!

 

Δυστηχως δεν εχω εμπειρια απο τετοια συστηματα...λογικα θες να προσομοοιωσσεις κατι που να μοιαζει με Web Banking application ...αρα θα πρεπει να κοιταξεις ASP πολυ (αφου αναφερεις MS tools)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

<img border="0" title="" alt="[Wink]" src="images/icons/wink.gif" />

Εχεις δικιο φιλε μου αλλα δεν το ηξερα αυτο και ζητας συγνωμη...αυτο ακριβως που γραφεις θελω να μαθω πως γινεται....ευχαριστω παντως για την απαντηση!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι πολύ δύσκολο να βρεις πηγαίο κώδικα για e-banking. Κανένας οργανισμός δεν το διαθέτει κυρίως για λόγους ασφάλειας αλλά και copyright. Ένας γνωστός μου έκανε παρόμοια εργασία 4 χρόνια πριν και είχε γράψει σε τράπεζες για βοήθεια. Ίσως να θέλεις να κάνεις και εσύ το ίδιο (αν και στην Ελλάδα χλωμό το βλέπω).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...