Προς το περιεχόμενο

mp4 se 3gp


NTALARAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

hello tha ithela ena programma p na metatrepei ta mp4 video se 3gp

k tha ithela akoma ena programma gia na mporo na kanw epe3ergasia panw se ena video p.x. na alla3w ton hxo.na grapsw kati mesa k.a.

palia eixa ena alla opote ekana kati meta to vedeo m egvaze mesa sti mesi t vedeo mia istoselida!!!!twra den to thelw etsi

euxaristw....

(to name t programmatos na m peite)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τη μετατροπή εγώ προτείνω TOtal Video Converter (πάρα πολλές μετατροπές)

Όσο για την επεξεργασία πιο εύκολο από το Windows Movie Maker δεν πιστεύω να βρεις. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι το προτείνουν ως πρώτο πρόγραμμα για επεξεργασία βίντεο αυτό της Microsoft. Άλλη λύση νομίζω αν θυμάμαι καλά είναι και το Pinnacle.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ ξαναλέω χρησιμοποίησε το WMM. Αφού είναι φανερά πιο εύκολο ΔΩΡΕΑΝ (αν έχεις Windows). Αφού δεν συμφωνείς, μπορείς να μου πεις γιατί όλοι το προτείνουν σαν πρώτη λύση;; Η δουλειά που θες να κάνεις είναι μία απλή διαδικασία από τον WMM. Αν και πάλι δεν μπορέσεις ψάξε μήπως βρεις κάποια πληροφορία στο Internet για το πως να κάνεις μία εργασία στο WMM. ΑΛΛΙΩΣ_ΑΝ βαριέσαι να ψάχνεις στείλε κάποια απορία σου εδώ για να σου πούμε βήμα βήμα πως γίνεται. ΤΕΛΟΣ_ΑΝ;)

Πάντως κάποιος μαθαίνει υπολογιστές μέσα από το ψάξιμο. Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι πρέπει να κάνουν όλοι όσοι έχουν όρεξη να μάθουν.:-):cry::-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...