S.M.Greek Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Γειά σας, έχω το kaspersky internet security 7 Όταν πάω να μπω σε κάποιες ιστοσελίδες μου βγάζει το εξής : Kaspersky Internet Security 7.0 The requested URL http://######.com/ is forbidden Αν το κλείσω το kaspersky τότε το site ανοίγει. Πως θα ρυθμίσω το κασπέρσκι να μη με ενοχλεί σε αυτό το πράμα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
alex2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Κλείσε το web-antivirus του kaspersky.Έτσι δεν θα σε ενοχλεί. Εγώ βρίσκω αρκετά ενοχλητικό και το Proactive defense που σε ρωτάει κάθε φορά που εκτελείς ένα πρόγραμμα αν θέλεις να εκτελεστεί και τέτοιες μπούρδες....εγώ το έχω κλείσει και αυτό.
S.M.Greek Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Κλείσε το web-antivirus του kaspersky.Έτσι δεν θα σε ενοχλεί.Εγώ βρίσκω αρκετά ενοχλητικό και το Proactive defense που σε ρωτάει κάθε φορά που εκτελείς ένα πρόγραμμα αν θέλεις να εκτελεστεί και τέτοιες μπούρδες....εγώ το έχω κλείσει και αυτό. όντως είναι πολύ ενοχλητικό. Το έκλισα το το web-antivirus αλλα δεν άλλαξε κάτι.Πάλι δεν με αφηνει να μπω σε μερικές ιστοσελίδες...
alex2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Περίεργο....έχεις το internet security ε? Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω γιατί χρησιμοποιώ το Antivirus....ψάξε πάντως στις ρυθμίσεις του firewall μπορεί κάτι να έχει εκεί.Ή κλείσε το και τελείως αν έχεις άλλο firewall.
S.M.Greek Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Περίεργο....έχεις το internet security ε?Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω γιατί χρησιμοποιώ το Antivirus....ψάξε πάντως στις ρυθμίσεις του firewall μπορεί κάτι να έχει εκεί.Ή κλείσε το και τελείως αν έχεις άλλο firewall. θα ψάξω τότε στο firewall να είσαι καλά φίλε μου ευχαριστώ πολύ -αν ξέρει κάποιος άλλος η βοήθεια του δεκτή
pcfan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 bale to aplo re na exeis tin kefala sou isixi !
S.M.Greek Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 bale to aplo re na exeis tin kefala sou isixi ! μα αφου έχω το internet security δεν λέει τώρα να βάζω το απλό... Κανείς ρε παιδιά δεν έχει kaspersky internet security????
pisio Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 ρίξε μια ματιά σε αυτό το ποστ http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=215435&highlight=kaspersky ίσως σε βοηθήσει
pcfan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 μα αφου έχω το internet security δεν λέει τώρα να βάζω το απλό... Κανείς ρε παιδιά δεν έχει kaspersky internet security???? kala na patheis tote !
S.M.Greek Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 kala na patheis tote ! χαχαχαχα γέλασα πάλι Ευχαριστώ πολύ πάντως Επίσης ευχαριστώ ποολύ pisio και όλους όσους με βοήθησαν
Lykawn Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 vgale to parental control teleios apo to kaspersky.to web antivirus asto on den exeis provlima.ego exo to kaspersky 7 kai mou evgaze to idio provlima.
omen34 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 vgale to parental control teleios apo to kaspersky.to web antivirus asto on den exeis provlima.ego exo to kaspersky 7 kai mou evgaze to idio provlima. Αυτό είναι. Απενεργοποίησε εντελώς το Parental Control.Κάνε και καμιά επανεκκίνηση αν χρειαστεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.