Greator Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Γεια χαρα σε ολους! Μετα τις πολυ συχνες διακοπες της ΔΕΗ αποφασισα να δρομολογησω την αγορα ενος UPS. Ειπα να ρωτησω λοιπον εδω που ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν συμφορουμιτες που κατεχουν πολυ περισσοτερες γνωσεις για το αντικειμενο. Εχω μερικες βασικες ερωτησεις: 1.Πως μπορω να υπολογισω τι UPS χρειαζομαι(απο αποψη ισχυος)?Για την ακριβεια εχω πολλες συσκευες σε μια μπριζα (Desktop, Οθονη, λαπτοπ, ηχεια, ρουτερ, access point, εξωτερικους σκληρους, καρτες ηχου κ διαφορα περιφερειακα). 2. Το ups εχει απ'οτι ξερω συγκεκριμενο αριθμο υποδοχων, μπορω εγω να συνδεσω το UPS σε ενα πολυμπριζο κ οι υπολοιπες συσκευες να παιρνουν ρευμα εκτος ups? 3. Τα σημερινα ups κανουν θορυβο?Ειναι πολυ σημαντικο αυτο για τη δουλεια που κανω. 4. Τι μαρκες προτεινετε για αξιοπιστια κ αν θελετε προτεινετε κ συγκεκριμενα μοντελα. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
kosmasgr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Ναι. Εγώ σύνδεσα το ups στην πρίζα αρχικά. Αγόρασα και ένα πολύμπριζο σταθεροποιητή της APC. Εκοψα την άκρη του και την μετέτρεψα σε αμερικάνικου τύπου πρίζα όπως έχει πίσω το ups. Οπότε σύνδεσα το πολύμπριζο πάνω στο ups και όλες τις συσκευές πάνω στο πολύμπριζο Αν διαθέτεις αρκετά χρήματα πάρε κάποιο APC απο 800VA και πάνω άμα θέλεις να κρατάει και λίγο παραπάνω. Επίσης και τα Mustek είναι πολύ καλά αλλά οι αρχικές τους μπαταρίες δεν λένε και πολλά. Σε 1 χρόνο άλλαξα μπαταρία εγώ
disqualified Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Ναι. Εγώ σύνδεσα το ups στην πρίζα αρχικά. Αγόρασα και ένα πολύμπριζο σταθεροποιητή της APC. Εκοψα την άκρη του και την μετέτρεψα σε αμερικάνικου τύπου πρίζα όπως έχει πίσω το ups. Οπότε σύνδεσα το πολύμπριζο πάνω στο ups και όλες τις συσκευές πάνω στο πολύμπριζο Αν διαθέτεις αρκετά χρήματα πάρε κάποιο APC απο 800VA και πάνω άμα θέλεις να κρατάει και λίγο παραπάνω. Επίσης και τα Mustek είναι πολύ καλά αλλά οι αρχικές τους μπαταρίες δεν λένε και πολλά. Σε 1 χρόνο άλλαξα μπαταρία εγώ προφανως δεν διαβασες τo manual καμιας απο τις συσκευες που αγορασες
epitropos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 1.Ισχύς του UPS σε VA = Εγκατεστημένη ισχύς χ 1,7. (Εγκατεστημένη ισχύς = Τα Watt του τροφοδοτικου σου + τα Watt της οθόνης σου + τα Watt του εκτυπωτή σου + τα Watt του τροφοδοτικού σου + τα Watt όποιας άλλης συσκευής θέλεις). 4.APC ή MUSTEK
kosmasgr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 προφανως δεν διαβασες τo manual καμιας απο τις συσκευες που αγορασες γιατί ρε μεγάλε ποτέ δεν είχα πρόβλημα έτσι
disqualified Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 γιατί ρε μεγάλε ποτέ δεν είχα πρόβλημα έτσι ναι αλλα τα manual τα διαβαζεις? αν διαβασεις το manual του ups θα καταλαβεις τι εννοω για τη συνδεση πολυμπριζων ειδικα αυτων που εχουν και προστασια υπερτασης το πολυμπριζο που εχεις δεν ειναι σταθεροποιητης τασης αλλα surge protector
kosmasgr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Ε μια ματια τα ρίχνω. Το λάθος που είναι στην συνδεσμολογία ? Πες μου να διορθώσω κάτι αν είναι
kosmasgr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δηλαδή δημιουργεί πρόβλημα ?? Τι ακριβώς κάνει ? Το surge protector ειναι το παρακάτω. Εμένα είναι απλό πολύμπριζο 6 θέσεων της APC. Δεν έχει τέτοιες υποδοχές. 6 θέσεις ρεύματος να συνδέσεις και το πιστολάκι για τα μαλλιά αν θες
disqualified Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 το πιο απλο που μπορει να κανει ειναι οτι αν καει η ασφαλεια του πολυμπριζου απλα το ups σου δε θα μπορει να δωσει ρευμα
gv Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 το πιο απλο που μπορει να κανει ειναι οτι αν καει η ασφαλεια του πολυμπριζου απλα το ups σου δε θα μπορει να δωσει ρευμα e3artatai apo ton palmo pou dinei ... sto imitono den exeis tetoio provlima
disqualified Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 e3artatai apo ton palmo pou dinei ... sto imitono den exeis tetoio provlima μα αν διακοπει η παροχη ρευματος απο το πολυπριζο για οποιονδηποτε λογο τι να το κανω το ημιτονο...να το χω να το λεω?
Greator Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις! Θα μπορουσατε να μου πειτε κατι για το θεμα του θορυβου που ανεφερα κ τελικα αν θα μπορω να συνδεσω πανω τις συσκευες που ανεφερα(η ενα πολυμπριζο με τις συσκευες?)
Greator Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις! Θα μπορουσατε να μου πειτε κατι για το θεμα του θορυβου που ανεφερα κ τελικα αν θα μπορω να συνδεσω πανω τις συσκευες που ανεφερα(η ενα πολυμπριζο με τις συσκευες?) Κανεις παιδια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.