Προς το περιεχόμενο

Αργό boot όταν συνδέω τον IDE


JNik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα. Πριν μερικές μέρες έκανα αναβάθμιση. Αρχικά έβαλα στην μητρική μόνο τον καινούριο σκληρό (sata2) έκανα εγκατάσταση και όλα πήγαιναν καλά. Πολύ καλός χρόνος boot κλπ.... Όταν σύνδεσα τον παλιό σκληρό με τα δεδομένα μου (ide, 250gb-7200 WD) στο boot η μητρική αργούσε να τον αναγνωρίσει , τα windows έκαναν απελπιστικά πολύ load και το μηχάνημα κράσαρε μετά από λίγο. Any ideas?? Σημείωση: είναι η μόνη IDE συσκευή επάνω, ο αρχικός σκηρός και το dvd είναι καινούρια SATA.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά το πρόβλημα είναι πιο σύνθετο. Το pc κράσαρε όταν έβαζα να κάνει μεταφορά από τον παλιό δίσκο στον καινούριο. Ξεκίναγε μετέφερε κάποια αρχεία και μετά από λίγο κόλαγε. Μετέφερα τον παλιό σκληρό (IDE) στον παλιό υπολογιστή και δούλεψε κανονικά. Αντέγραψα τα αρχεία σε εξωτερικό σκληρό από τον παλιό υπολογιστή, (αντιγράφηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα) και πήγα να τα περάσω στον καινούριο. Ο εξωτερικός αναγνωρίστηκε κανονικά, και όταν ξεκίνησα να αντιγράφω τα αρχεία μετά από λίγο πάλι σταμάτησε. Τι λέτε να είναι; Καμιά πρόταση;

Το μυαλό μου πάει στον καινούριο σκληρό μήπως έχει κάποιο πρόβλημα.

Help plz...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δες τι θερμοκρασιες ανεβάζουν οι δίσκοι, εγω ειχα το ιδιο προβλημα και ηταν λογω θερμοκρασιας, ενεργοποιησε το smart monitoring απο το bios και με ενα προγραμμα οπως το speedfan τσεκαρέ το.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά βρήκα τη λύση και την λέω απλά ενημερωτικά μήπως χρειαστεί κανένας. Έφταιγαν οι driver's της motherboard για το SATA. Όταν τους έβγαλα και λειτούργησε το pc με τους native των windows τα αρχεία αντιγράφηκαν από τον εξωτερικό κανονικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...