vman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Καλημέρα σε όλους. Εδώ και μερικές ημέρες έχει εξαφανιστεί η ταπετσαρία (wallpaper). Αυτό συνέβη μετά την εγκατάσταση του Today-Σήμερα (ελληνική εφαρμογή ημερολογίου). Απεγκατέστησα την εφαρμογή, ωστόσο η ταπετσαρία δεν επανήλθε. Έψαξα στο Google και βρήκα για κάποιες αλλαγές στο registry, οι οποίες δεν έκαναν τίποτα. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Δεν είναι πρωτεύουσας σημασίας, ώστε να κάνω format, αλλά είναι αρκετά ενοχλητικό να έχεις ένα μονόχρωμο desktop. ΥΓ: Όταν κάνω δεξί κλικ στο desktop και στη συνέχεια Properties τα wallpapers φαίνεται να αλλάζουν κανονικά. Επίσης, λίγο προτού κάνω shutdown εμφανίζεται κανονικά η wallpaper.
samplist Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 μηπως ειναι καποια toolbar η κανενα spyware κανε ενα check
tarrasque Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 μήπως έβαλες κάποιο remote connection tool?
vman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Το μοναδικό που εγκατέστησα είναι το Today. Φαντάζομαι με ρώτησες για την περίπτωση που έχω ενεργοποιήσει το Live Desktop. Ποια remote connection tools έχεις κατά νου;
vman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Έκανα έλεγχο για spyware με το Spybot αλλά δεν έχει βρει κάτι. Χρησιμοποίησα και το trojan remover για την περίπτωση κάποιου rootkit ή trojan, αλλά και πάλι δεν βρήκε κάτι.
tarrasque Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 εμένα υπάρχουν φορές που μου εξαφανίζει το desktop όταν κάνω connection με το remote desktop των windows για απομακρυσμένη διαχείριση
zaplin Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 για δοκιμασε να πας -> δεξι κλικ στο desktop - properties - desktop - customize desktop - web και δες αν εχει επιλεγμενο καποιο.κανονικα δε πρεπει να εχει κανενα αν θες απλο wallpaper
vman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Το είχα ήδη κοιτάξει και δεν έχει επιλεγμένο κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.