Aztec Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Αν χρησιμοποιείς κλασικό gnome 3 με compiz(fallback mode).Alt-Δεξί κλικ πάνω στην κάτω μπάρα και delete. Αν δεν έχει επιλογή και σε κόβει το compiz. Σε τερματικό δώσε metacity --replace . Στην συνέχεια πατάς alt-δεξί κλικ πάνω στην κάτω μπάρα και κάνεις delete. Ως έχει πατάς alt-δεξί κλικ πάνω στην πάνω μπάρα και κάνεις add to panel το window list. Σίγουρα δουλεύει στην Fedora
twiner Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) σε ubuntu με gnome, πως μπορώ να συνδυάσω τις δύο μπάρες σε μία; πχ θέλω να κρατήσω την πάνω, αλλά να εμφανίζονται εκεί τα προγράμματα που έχω ανοιχτά αντί για κάτω. σε gnome 2, δεξί κλικ στην κάτω μπάρα στο σημείο που αρχίζει η λίστα των παραθύρων: ξετικάρεις το "κλείδωμα στον πίνακα εφαρμογών" πάλι δεξί κλικ: μετακίνηση, και πας το ποντίκι στην επάνω, εκεί που το θες. Μετά κλείδωμα πάλι. +---------------------+ να κι ένα wallpaper. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2011 από twiner
guido Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 τα 11.04 έχω απλά επειδή δεν εχω καταφέρει να περάσω τους drivers της ATI* δεν μου βγάζει το unity τώρα πιο gnome είναι δεν ξέρω. Δεν σκαμπάζω και πολλά. Θα δοκιμάσω τα παραπάνω, ευχαριστώ. *βασικά τους πέρασα αλλά δεν μου έβγαλε το unity και πάλι.
twiner Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 *βασικά τους πέρασα αλλά δεν μου έβγαλε το unity και πάλι. μήπως πρέπει να επιλέξεις "ubuntu" πριν το login;
guido Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 δεν κατάλαβα που εννοείς. Στο laptop που τα είχα θυμάμαι μία τέτοια επιλογή (αλλά έχει χαλάσει πλέον). Τώρα που τα έχω σε VMplayer στο desktop δεν μου βγάζει κάτι στο login screen. edit: : Άκυρο μου την βγάζει, αλλά έχω σβήσει την εγκατάσταση που είχα με περασμένους τους ΑΤΙ. Θα ξαναδοκιμάσω στην καινούργια.
tolis_01 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 δεν κατάλαβα που εννοείς. Στο laptop που τα είχα θυμάμαι μία τέτοια επιλογή (αλλά έχει χαλάσει πλέον). Τώρα που τα έχω σε VMplayer στο desktop δεν μου βγάζει κάτι στο login screen. edit: : Άκυρο μου την βγάζει, αλλά έχω σβήσει την εγκατάσταση που είχα με περασμένους τους ΑΤΙ. Θα ξαναδοκιμάσω στην καινούργια. Λογικά και χωρίς τους κλειστούς drivers της ati πρέπει να σου βγάζει το unity. Εμένα σε fedora δουλεύει κομπλέ το gnome-shell, και είμαι με τον ανοιχτού κώδικα driver (radeon). Αν θυμάμαι καλά, για να φανούν οι επιλογές "ubuntu", "classic gnome" κλπ, πρέπει να έχεις κάνει πρώτα κλικ στο username κατά το login (πριν όμως βάλεις τον κωδικό).
guido Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 σωστά. με ubuntu μπαίνω, αλλά δεν μου βγάζει το unity. μου βγάζει το μήνυμα οτι δεν το υποστηρίζει το hardware μου, που έβγαζε και σε nvidia μέχρι να περάσεις τους additional drivers.
miza Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 tint2 και conky please πολύ καλό και το λίγο αλλαγμένο δικό μου conky >###################### # - Conky settings - # ###################### update_interval 1 total_run_times 0 net_avg_samples 1 cpu_avg_samples 1 imlib_cache_size 0 double_buffer yes no_buffers yes ##################### # - Text settings - # ##################### use_xft yes xftfont Ubuntu:size=9 override_utf8_locale yes text_buffer_size 2048 ############################# # - Window specifications - # ############################# own_window_class Conky own_window yes own_window_transparent yes own_window_hints undecorated,below,sticky,skip_taskbar,skip_pager #own_window_argb_visual yes #own_window_argb_value 100 alignment tr gap_x 5 gap_y 107 minimum_size 350 300 default_bar_size 60 8 ######################### # - Graphics settings - # ######################### draw_shades no default_color efefef default_shade_color 1d1d1d color0 ffffff color1 ffffff color2 ffffff #lua_load ~/.conky/conkybg.lua #lua_draw_hook_pre conky_draw_bg TEXT ${voffset 5} ${goto 40}${font ConkySymbols:style=Bold:size=30}s${voffset -20}${font Ubuntu:style=Bold:size=12}${alignc}Kernel:${execi 60 uname -r} ${alignc}Uptime: ${uptime}${font} ${goto 40}${font Poky:style=Bold:size=35}P${alignc}${font Ubuntu:style=Bold:size=15} ${voffset -10}${color1}${cpu cpu1}% ${cpu cpu2}% ${cpu cpu3}% ${cpu cpu4}%${font} ${voffset 5} ${goto 40}${font ConkySymbols:style=Bold:size=30}h${voffset -30}${goto 92}${font}GPU: ${font Ubuntu:style=Bold:size=9}${color1}${execi 60 nvidia-settings -q gpucoretemp |grep Kakarot | cut -c42-43}°C${font}${color}${alignr 17}Core 1: ${color1}${font Ubuntu:style=Bold:size=9}${color1}${execi 30 sensors | grep 'Core 0' | cut -c16-17}°C${color}${font} ${goto 92}${font}${color}HDD: ${font Ubuntu:style=Bold:size=9}${color1}${hddtemp /dev/sda}°C ${font}${alignr 17}Core 2: ${font Ubuntu:style=Bold:size=9}${color1}${execi 30 sensors | grep 'Core 2' | cut -c16-17}°C${color}${font} ${goto 92}RAM:${color1} ${font Ubuntu:style=Bold:size=9}${memperc}${font}${color}%${font Ubuntu:style=Bold:size=9}${font} Free: ${font Ubuntu:style=Bold:size=9}${color2}${memeasyfree}${color} ${font}${alignr 22} Used: ${font Ubuntu:style=Bold:size=9}${color2}${mem}${color}${font} ${goto 92}HDD:${color1} ${font Ubuntu:style=Bold:size=9}${fs_used_perc /home}%${font}${color} Free: ${color2}${font Ubuntu:style=Bold:size=9}${fs_free /home}${color}${font} ${alignr 22} Used: ${font Ubuntu:style=Bold:size=9}${color2}${fs_used /home}${color}${font} ${if_up wlan0} ${voffset -4}${goto 92}${voffset -6}Upload: ${font Ubuntu:style=Bold:size=9}${color1}${upspeed wlan0}${color}${font} ${goto 230}Total: ${font Ubuntu:style=Bold:size=9}${color2}${totalup wlan0}${color}${font} ${voffset 4}${goto 92}Signal: ${font Ubuntu:style=Bold:size=9}${color1}${wireless_link_qual wlan0}%${color}${font} ${alignr 15} ${voffset 4}${goto 92}Down: ${font Ubuntu:style=Bold:size=9}${color1}${downspeed wlan0}${color}${font} ${goto 230}Total: ${font Ubuntu:style=Bold:size=9}${color2}${totaldown wlan0}${color}${font} ${endif} ${if_up eth0} ${voffset -24}${offset 48}${color0}${font VariShapes Solid:size=14}q${font}${color}${goto 92}${voffset -6}Up: ${font Ubuntu:style=Bold:size=9}${color1}${upspeed eth0}${color}${font} ${alignr 15}${color2}${upspeedgraph eth0 8,60 92B6F1 CCDFFF}${color} ${goto 92}Total: ${color2}${totalup eth0}${color} ${voffset -2}${offset 48}${color0}${font VariShapes Solid:size=14}Q${font}${color}${goto 92}${voffset -6}Down: ${font Ubuntu:style=Bold:size=9}${color1}${downspeed eth0}${color}${font} ${alignr 15}${color2}${downspeedgraph eth0 8,60 92B6F1 CCDFFF}${color} ${goto 92}Total: ${color2}${totaldown eth0}${color} ${voffset -2}${offset 48}${color0}${font Poky:size=13}w${font}${color}${goto 92}${voffset -4}Locale IP: ${alignr 15}${color2}${addr eth0}${color} ${goto 92}TCP connections: ${color2}${tcp_portmon 1 65535 count}${color} ${endif} ${image ~/.conky/base.png -p 10,0 -s 387x86}${image ~/.conky/base.png -p 10,219 -s 387x86}${image ~/.conky/base.png -p 10,292 -s 387x86}${image ~/.conky/base.png -p 10,365 -s 387x138}${image ~/.conky/base.png -p 10,146 -s 387x86}${image ~/.conky/base.png -p 10,73 -s 387x86}${image ~/.conky/Memory.png -p 32,239 -s 45x45}${image ~/.conky/wlan100.png -p 32,312 -s 45x45}
guido Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Αν χρησιμοποιείς κλασικό gnome 3 με compiz(fallback mode).Alt-Δεξί κλικ πάνω στην κάτω μπάρα και delete. Αν δεν έχει επιλογή και σε κόβει το compiz. Σε τερματικό δώσε metacity --replace . Στην συνέχεια πατάς alt-δεξί κλικ πάνω στην κάτω μπάρα και κάνεις delete. Ως έχει πατάς alt-δεξί κλικ πάνω στην πάνω μπάρα και κάνεις add to panel το window list. Σίγουρα δουλεύει στην Fedora done
twiner Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 σωστά. με ubuntu μπαίνω, αλλά δεν μου βγάζει το unity. μου βγάζει το μήνυμα οτι δεν το υποστηρίζει το hardware μου είναι επειδή το τρέχεις σε εικονική μηχανή. Δεν έχει σχέση με τους οδηγούς. Θέλει ειδική ρύθμιση για επιτάχυνση υλικού. π.χ. στο virtualbox θέλει το guest editions. Κατά τα άλλα, από μικρή προσωπική πείρα, οι ανοιχτοί οδηγοί της Ati είναι συνήθως προτιμότεροι απ'τους κλειστούς.
guido Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 χμ ok thx . αν και με την nvidia μου το έβγαζε και σε κανονική εγκατάσταση και όχι σε VM μέχρι να περάσω τους additional . θα το τσεκάρω thx, αν και δεν βρίσκω τους ανοιχτούς. εκτός αν εννοείς τους ATI X.Org
Aztec Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό που δουλεύω τώρα ... να ναι καλά το deviant art
rearshooter Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό που δουλεύω τώρα ... να ναι καλά το deviant art ολο το config για το δεξι κονκ παρακαλω? ευχαριστω
REDODIN7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μετα απο πολλες δοκιμες προτιμησα κατι απλο και λυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις