tritonas00 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Τελικα ο compiz , σαν renderer , ειναι γτπ καβαλα (τουλαχιστον στο hardware μου).Σαν WM βεβαια , δεν ειχα παραπονο. Επεστρεψα στα παλια καλα λημερια και επιτελους εκανα την μεταβαση σε openbox οπου ειναι αισθητα πιο γρηγορος απο τον fluxbox (μεγαλη διαφορα στο netbook κυριως) και δουλευει αψογα με τον xcompmgr.Θα επιβιωσω με λιγο tearing στα videos...Με lxpanel και conky:
tritonas00 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Και λιγο πιο σοβαρο Ζωαρα. F@ck GN - KD - XF! F@ck them in the ear! Μονο μεμονωμενες εφαρμογες αξιζουν.
jim_p Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μα καλα, high end i7 σε 3GB μνημης και σε 32αρι λειτουργικο? Πηγαινε παρε μνημες τωρα που τα 4GB ddr3 εχουν ~20Ε και γινε 64αρης επιτελους! Αυτο στο τελος ειναι oblogout. Για να παιξει θελει passwordless sudo ή παιζει με dbus κλπ?
tritonas00 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 obshutdown. του οριζεις εσυ τι θες να κανει στο ~.obshutdown.rc σου. απο default ειχε dbus κλπ , αλλα επειδη ως γνωστον ειμαι χαζος , ειμαι παντα με chmod a+s στο /sbin/shutdown μου οποτε...you know. Να το default .rc του: ># # Openbox shutdown dialog # This is example obshutdown rc file # Copy this file to ~/.obshutdown.rc and customise # [general] version = 0.1-rc1 verbose = false default_action = shutdown composite = true theme = foom buttons = cancel logout shutdown restart suspend hibernate [actions] logout = openbox --exit shutdown = dbus-send --system --print-reply --dest="org.freedesktop.ConsoleKit" /org/freedesktop/ConsoleKit/Manager org.freedesktop.ConsoleKit.Manager.Stop restart = dbus-send --system --print-reply --dest="org.freedesktop.ConsoleKit" /org/freedesktop/ConsoleKit/Manager org.freedesktop.ConsoleKit.Manager.Restart lock = switch = suspend = dbus-send --system --print-reply --dest="org.freedesktop.UPower" /org/freedesktop/UPower org.freedesktop.UPower.Suspend hibernate = dbus-send --system --print-reply --dest="org.freedesktop.UPower" /org/freedesktop/UPower org.freedesktop.UPower.Hibernate custom = [shortcuts] logout = l shutdown = s restart = r lock = switch = suspend = u hibernate = h custom = [labels] cancel = CANCEL logout = LOGOUT restart = RESTART shutdown = SHUTDOWN lock = LOCK switch = SWITCH USER suspend = SUSPEND hibernate = HIBERNATE Κααααααποια στιγμη θα αναβαθμισω ram και OS
tritonas00 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Βαρεμαρα σημερα , την πληρωσε το netbook :P
twiner Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 jim_p μ'άρεσε το wbar σου. Πολύ καλό. tritona εκείνο με τα σύννεφα και τον ήλιο μ'άρεσε πιο πολύ απ'όλα. μπορεί με διαφανές panel να δείξει ακόμη καλύτερο; σε 10' ό,τι επιθυμείς! αντί screenshot πάρτε έναν ωραίο οδηγό για Lubuntu 11.10
tritonas00 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Εκεινο ηταν το desktop. σε 10' ό,τι επιθυμείς! Ευχαριστω!!
jim_p Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Ζητειται θεμα gtk3, οχι ασπρο σαν το adwaita, απλο και λιτο που να μην εχει gradients, στρογυλεμμενες scrollbars και αλλες τετοιες καγκουριες Μην μου προτεινετε το Orion, το εχω ηδη. Ευχαριστω
spoonman69 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Crunchbang. Απιστευτα γρηγορο και σταθερο!
mask2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ορίστε κ το δικό μου Arch με KDE: (Είπα σήμερα που το έφτιαξα μετά τα κόλπα που έκανε να postαρω μία εικονα ) http://imageshack.us/photo/my-images/708/snapshot6j.png/
tritonas00 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ζητειται θεμα gtk3, οχι ασπρο σαν το adwaita, απλο και λιτο που να μην εχει gradients, στρογυλεμμενες scrollbars και αλλες τετοιες καγκουριες επεσα πανω στο http://shimmerproject.org/project/greybird/ εχει gtk 2 και 3 και δενει αψογα με το dumetella για openbox. http://box-look.org/content/show.php/dumetella?content=147495 δειγμα απο το netbook μου: Τα menus ειναι σκουρα ομως Εγω παντως το ουμπουντισιο θεμα μου δεν το αλλαζω Αν εχει φτιαξει κατι της προκοπης η canonical , αυτο ειναι gtk themes.Aντε και το font.
Προτεινόμενες αναρτήσεις