Προς το περιεχόμενο

Our Linux Desktop Screenshots

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

της γυναικα του αδελφου σου....και...δικο σου...και περιμενεις να μην παρεξηγηθεις ? :)

ομορφο παντως....ο αδελφος σου το γνωριζει ? :)

• Like 1
  • Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαχαχα. Ναι ρε συ. Δοκιμαζα διαφορες διανομες και εμεινα σε αυτη. Και ειναι οτι πρεπει για ιντερνετακι για τα βασικα. Τους εχει βολεψει γιατι το χρησιμοποιει και αυτος μερικες φορες. Απλα ηταν δικο μου στην αρχη το ειχα αγορασει και τους το εδωσα γιατι πηρα laptop. Δεν το χρησιμοποιω δηλαδη εγω τωρα.

Δημοσ.

Χρησιμοποιεί κανείς κανένα από τα infinality prepatched fontconfig cairo και freetype; Αξίζει να τα δοκιμάσω;

Δημοσ.

Και εμένα μετά τις πρόσφατες αλλαγές(terminus/roboto) είναι όλα πολύ καλά. Απλά ρωτάω μήπως υπάρχει και κάτι καλύτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Το dock των linux όταν το πάτε κάτω, η αριστερή μπάρα παραμένει εκεί και απλά βάζετε να μην φαίνεται αν δεν γίνει mouse over ή απλά μπορείς να το μετακινήσεις;

Δημοσ.

laptop2013.png

Το ανανεομενο laptop μου.Του βαλα εναν ssd και  προσθεσα και 2 GB Ram και πεταει.

Ειναι λαπτοπ πενταετιας αλλα για αυτα που το θελω ειναι μια χαρα.

• Like 1
Δημοσ.

βγαινει και το σκεφτομουν για το 2ο παλιο μου φορητο...αλλα δεν ξερω αν αξιζει ο κοπος...

http://www.amazon.co.uk/Transcend-TS64GPSD320-2-5-PATA-64GB/dp/B007N9I24M/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1376600297&sr=8-2&keywords=ssd+ide

ειναι δυσαναλογα ακριβοι σε σχεση με το μηχανημα που θα μπουν :)

Γιατι καλη η πορωση να "εξοπλισεις" το φορητο το 5-6ετες (του χω βαλει 2γιγα ραμ , 80αρη δισκο , 300αρα wifi καρτα , καινουργιο πληκτρολογιο , καινουργιο cpu) αλλα κατεληξε να κοστιζει περισσοτερο απο το καλο μου φορητο  που ειναι προσφατη γεννα ...

Και για να ειμαι ον-τοπικ θα σας εριχνα σκρινσοτ του fedora που χω σε αυτο το σαπιοτουμπανακι μου..αλλα δεν το χω φτιαξει καθολου εμφανισιακα..οποτε....χεστε το :)

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...