Members gsarig Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 την εμφάνιση των εφαρμογών αλά-windows 7 στο task manager πώς την έκανες;
jim_p Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Τι ειναι αυτο το "My computer" εκει? Τι ανοιγει εννοω. Πες μου οτι εγινε σαν το παλιο καλο "My computer" του kde3 και στην αναγκη την κανω για opensuse
euklidis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Τι ειναι αυτο το "My computer" εκει? Τι ανοιγει εννοω. Πες μου οτι εγινε σαν το παλιο καλο "My computer" του kde3 και στην αναγκη την κανω για opensuse Ναι μονο που μεσα διχνει κατι τετοιο... πραγματικα το opensuse 11.2 ειναι οτι καλυτερο εχει περασει απο τα χερια μου. και εχω δοκιμασει τα παντα...
jim_p Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Το sysinfo:/ ειναι, τζαμπα χαρηκα Το οποιο systeminfo ειναι οντως δημιουργημα του (open)suse, δεν υπαρχει σε stable εκδοση ακομα για kde4, και με τις συχνες αλλαγες στο kde4 πολλες φορες δεν χτιζεται καν.
Members gsarig Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 την εμφάνιση των εφαρμογών αλά-windows 7 στο task manager πώς την έκανες; και απαντάω ο ίδιος στον εαυτό μου: DockbarX λέγεται το πρόγραμμα και είναι για Gnome. Για KDE βρήκα το STasks (το βρήκα και στον package manager του Kubuntu)
euklidis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Το sysinfo:/ ειναι, τζαμπα χαρηκα Το οποιο systeminfo ειναι οντως δημιουργημα του (open)suse, δεν υπαρχει σε stable εκδοση ακομα για kde4, και με τις συχνες αλλαγες στο kde4 πολλες φορες δεν χτιζεται καν. To παλιο My computer αν θυμαμαι καλα σε πεταγε στο /media το ιδιο κανει και αυτο απλα σου εχει καποιες εξτρα πληροφοριες Ολοι οι δισκοι ανοιγουν απο το sysinfo:/
varsamakos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 και απαντάω ο ίδιος στον εαυτό μου: DockbarX λέγεται το πρόγραμμα και είναι για Gnome. Σωστα. Δεν σε προλαβα. Για οποιον ενδιαφερεται : voila
Members gsarig Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Σωστα. Δεν σε προλαβα.Για οποιον ενδιαφερεται : voila Κοίτα, κατά κάποιον τρόπο με βοήθησες, γιατί το είδα στο blog της υπογραφής σου. Απλά κατάλαβα ότι σε KDE δεν παίζει, γι' αυτό έψαξα για εναλλακτική
johnyboy Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) για debian δεν παίζει αυτό? λίγο που έψαξα δεν βρήκα τίποτα. edit ήθελε restart.μια χαρά παίζει. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2009 από johnyboy
Προτεινόμενες αναρτήσεις