Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 nothing boy... καλό παιχνίδι αλλά με ζόρισε κάπου και το απαράτησα... Ρε γ@ματο ειναι!
pisio Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Βασικά είναι από το καταπληκτικό http://interfacelift.com/wallpaper_beta/downloads/date/any/ το οποίο σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις την ανάλυση που θέλεις. Θεϊκό σάϊτ μιλάμε, μπείτε όσοι δεν το ξέρετε και θα πάθετε πλάκα εγγυημένα. ---------- Προσθήκη στις 18:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:00 ---------- κι δύο νέα στιγμιότυπα με άλλα χρώματα θέματα και εικονίδια και wall που δεν σας λέω από που το βρήκα. Ευχαριστώ Όντως το site είναι πολύ καλό
Hlapatsas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 My laptop... Πααααρα πολύ ωραίο! Enlightment έτσι;Η μπαρίτσα τι,του enlightment και αυτή;
redLizard Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Πααααρα πολύ ωραίο!Enlightment έτσι;Η μπαρίτσα τι,του enlightment και αυτή; Πάντα! και αφού έκανα post το screenshot είδα ότι μετά το πρόσφατο format δεν ρύθμισα την ημερομηνία duh its too late now...
Hugo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Αυτη ειναι η δικιά μου επιφάνεια απο τα linux ubundu που έχω. ναι ναι βλεπω anime
redLizard Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 wallpapper plzzzz Χμμμ δεν θυμάμαι καλά αλλά όλα τα wallpapers μου είναι από http://www.guipulp.com (το οποίο επιλέγει τα καλύτερα themes/wallpapers/icons από διάφορα site - κυρίως από deviantart.com) Οπότε με λίγο ψάξιμο θα το βρεις στο site.
Hlapatsas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Καινούργιο ss Δεν ξέρω τι να κάνω με το μενού που καλύπτει το dock όταν ενεργοποιείται..
redLizard Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Καινούργιο ssΔεν ξέρω τι να κάνω με το μενού που καλύπτει το dock όταν ενεργοποιείται.. Για δείξε και ένα screen με το μενού που λες...
redLizard Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Είναι προφανές ότι δεν γίνεται διαφορετικά παρά να μετακινήσεις τη μπάρα σε άλλη μεριά του desktop... εκτός αν χρησιμοποιήσεις το κλασσικό μενού ίσος είναι πιο χαμηλό αλλά πάλι ένα μέρος της μπάρας θα καλύπτεται...
giannis12a Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Ε μα ναι, τόσο απλό είναι στο kde. Τα πάντα γίνονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις