kegre Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ PES 2008. ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΠΑΣΑ Η ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΦΑΣΗ. ΣΑΝ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΟΘΟΝΗ. ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ: -PENTIUM 4 2,8 Ghz 533 FSB -756 DDR1 -NVIDIA 7600GS 256MB DDR2 AGP -Η ΟΘΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ PHILIPS 107ES 17 ΙΝΤΣΩΝ CRT ΤΟ PES 6 ΠΑΙΖΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΕΧΩ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ''WAIT FOR V-SYNC'' ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΠΑΙΖΩ ΣΕ MEDIUM QUALITY,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ LOW ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ. ΦΤΑΙΕΙ Η ΟΘΟΝΗ; ΘΕΛΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ RAM; PLEASE HELP ME ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΕΤΣΙ THANX!!!
geoal1973 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 το παιχνιδι ειναι πολυ απαιτητικο και η μνημη σου λιγη αλλα για να δεις αν φταιει η ποσοστητα μνημης δες αν την ωρα που παιζεις ο σκληρος διαβαζει συναιχεια χωρις να σταματα. Αν δεις αυτο παει να πει οτι οντως η μνημη σου θελει αναβαθμηση.
akisk Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Χαμήλωσε την ανάλυση. Σε μένα πάντως με 7600gt πήγαινε πολύ ικανοποιητικά ακόμα και σε 1440χ900..
samplist Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 δες αν ειναι απενεργοποιημένο το vsync στα settings
kegre Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 THANX ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ V-SYNC, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Η ΟΧΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΝΗΜΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΟΣΩ. ΤΗΑΝΧ ΓΙΑ ΟΛΑ!!
kegre Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 THANX ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ V-SYNC, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Η ΟΧΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΝΗΜΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΟΣΩ. ΤΗΑΝΧ ΓΙΑ ΟΛΑ!! ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΕΒΑΛΑ ΜΝΗΜΗ(ΑΠΟ 756MB ΣΕ 1GB), ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ(ΑΠΟ 7600GS 256MB ΣE HD2400 512MB), ΑΛΛΑΞΑ ΟΘΟΝΗ(ΑΠΟ CRT ΣE TFT), ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ DRIVERS, ΧΑΜΗΛΩΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ(ΑΠΟ 1024Χ768 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΗ 640Χ480), ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΥ V-SYNC. ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΙΚΡΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ PC ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΕΤΑ PRINCE OF PERSIA TWO THRONES, VIRTUA TENNIS 3 ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΤΗΑΝΧ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΒΥΕ!!
disqualified Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 μιλας για το vsync απο τα settings της καρτας ή απο τα settings του pro, γιατι απο τα settings του pro εχει πραγματικα μεγαλη διαφορα στο παιχνιδι, δε νομιζω οτι φταιει κατι στο συστημα σου
kegre Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 μιλας για το vsync απο τα settings της καρτας ή απο τα settings του pro, γιατι απο τα settings του pro εχει πραγματικα μεγαλη διαφορα στο παιχνιδι, δε νομιζω οτι φταιει κατι στο συστημα σου ΑΠΟ ΤΟ VSYNC TOY PRO
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.