Προς το περιεχόμενο

Veltiosi hp pavillion dv6661ev

joanast

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Geia sas

Prin apo ligo agorasa ton pavillion 6661ev. Tha to exo se liges meres men alla tha ithela na mou peite ti mporo na kano oste na ton kano oso to dunaton kalutero. Xero kapoia pragmata gia upologistes alla sigoura sto forum uparxoun alloi pou gnorizoun polla perissotera. Thelo na ekmetalleuto to 100% ton dunatotiton tou. Na ton kano na petaei...

Sas euxaristo ek ton proteron.

Δημοσ.

Για αρχή μπορείς να βάλεις ένα link για τον φορητό για να δούμε όλοι τι έχει επάνω και αν χρειάζεται βελτίωση.

Βασικά πάντως το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να προσθέσεις μνήμη και να αλλάξεις τον σκληρό δίσκο του με κάποιον ποιό γρήγορο. Ακόμα και αν υπάρχει και κάτι άλλο να κάνεις, σίγουρα θα παραβιάζει την εγγύηση.

Δημοσ.

καθαρο Ιnstall των windows, χωρις προσθετα προγραμματα της hp

defrag

τελευταιοι drivers

registry cleaner + compact

+οτι ειπε ο φιλος περι hardware(μνημη,δισκο)

Δημοσ.

Πριν κανω οτιδηποτε, θα πρεπει να αγορασω το HP Care Pack 3 Year HP Presario & Pavilion U4817A για να εχω το κεφαλι μου ησυχο για 3 χρονια?

Η επεκταση αυτη της εγγυησης ισχυει και για το dv6661ev ετσι?

Μην το αγορασω και μετα σε καποια στραβη του φορητου μου πουν οτι το συγκεκριμενο μοντελο δεν περιλαμβανεται...

Δημοσ.

Συγγνωμη που σας ζαλιζω αλλα πρωτη φορα θα κανω κατι τετοιο.

Τον υπολογιστη θα τον εχω την επομενη Δευτερα. Παραγγελνω την επεκταση της εγγυησης (μεσω http://www.play247.gr π.χ.) οταν τον παραλαβω ή απο τώρα?

Οταν το παραλαβω τι ακριβως θα είναι? Καποια εγγραφα φανταζομαι αλλα τι θα πρεπει να τα κανω? Τα συμπληρωνω? Τα κραταω στο συρταρι μου? Θα πρεπει να μιλησω με την HP μετα?

Φαινομαι τελειως ανιδεος με τις ερωτησεις μου αλλα σας εμπιστευομαι περισσοτερο απο τους πωλητες κλπ και προτιμω να ρωτησω εσας παρα οποιονδηποτε αλλον...

Δημοσ.

Την επέκταση εγγύησης μπορείς να την πάρεις εντός 90 ημερών από την ημέρα αγοράς. Όταν το παραγγείλεις από το play247 θα σου έρθει με αντικαταβολή σε ένα φάκελο μόνο η απόδειξη αγοράς της εγγύησης.... Στη συνέχεια θα σου στείλουν e-mail από το Play247 που θα σου ζητούν το μοντέλο του laptop και το serial number. Θα τους απαντήσεις και θα σου στείλουν ένα pdf που θα είναι η εγγύηση και θα πρέπει να το τυπώσεις και να το κρατήσεις. Όλα ηλεκτρονικά...:devil:

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πολύ καλό μηχάνημα παιδιά και σε καλή τιμή σήμερα. Από 864-899. Το μόνο που θέλω να ρωτήσω είναι, αν ξέρει κάποιος να μου πει, αν του αλλάξουμε τα windows για να τα καθαρίσουμε από πρόσθετα της hp δεν θα έχουμε πρόβλημα με την εγγύηση;

Δημοσ.

Πολύ καλό μηχάνημα παιδιά και σε καλή τιμή σήμερα. Από 864-899. Το μόνο που θέλω να ρωτήσω είναι, αν ξέρει κάποιος να μου πει, αν του αλλάξουμε τα windows για να τα καθαρίσουμε από πρόσθετα της hp δεν θα έχουμε πρόβλημα με την εγγύηση;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...