Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

sintalkas

Active X control ios!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά δεν ξέρω αν υπαρχεί ήδη τέτοιο thread αλλά πιστεύω πως πρέπει να σας ενημερώσω για ενά πολύ επικίνδυνο και ανυσηχητικό φαινόμενο που επικρατεί.

Όταν μπείτε στο internet και σας ζητηθεί να εγκαταστήσετε ένα αρχείο ελέγχου Active X Control που επεκτείνει τις δυνατότητες του Windows Media Player , τότε να είσαστε επιφυλακτικοί και προσεχτικοί γιατί μπορεί να νομίζατε οτί εγκαταστήσατε ένα τέτοιο στοιχείο ελέγχου αλλά στην πραγματικότητα μόλις εγκαταστήσατε έναν καλά καμουφλαρισμένο ιο.Αν λοιπόν εκεί που μπαίνετε στο internet και πάτε να κατεβάσετε ένα αρχείο κάνει restart ο υπολογιστής σας τότε ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ!!! έχετε καταληφθεί από τον ιο αντί να τα βάψετε μάυρα ,απλά κάντε επαναφορά συστήματος σε περασμένη ημερομηνία και καθρίσατε.Ο ιος αυτός το μόνο που κάνει είναι να κάνει restart όταν πας να κατεβάσεις ένα πρόγραμμα όπως π.χ. ένα αντιικό , παρόλο που δεν είναι επικίνδυνος δεν τον αντιλαμβάνονται τα antivirus προγράμματα και το windows defender ως ιο με αποτέλεσμα να μην μπορείς να τον βγάλεις με αλλόν τρόπο εκτός από αυτόν που ανέφερα πιο πάνω.Πάντως για να μην λέμε ανακρίβειες είναι πολύ πιθανόν να μην είναι κάποιος ιός αλλά ένα ελαττωματικό στοιχείο ελέγχου active x.

 

Όποιος εχεί αντιμετωπίσει αυτόν τον ιο , τον έχει κολλήσει ή έχει πληροφορίες ας ποστάρει..

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βασικά ποτέ μα ποτέ μην εγκαθιστάς στοιχεια απο αλλα site απο αυτά που εμπιστεύεσαι, εγω ουτε το flash δεν εγκαθιστώ εκτος adobe!

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σωστός ακριβώς ετσί πρέπει να κάνουμε, μόνο από επίσημα και έμπιστα sites κατεβάζουμε τετοιά αρχεία ελέγχου....

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...