Προς το περιεχόμενο

Kaspersky Antivirus & Firefox = problem


alpanex21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιλάμε για την 7.0.0.125 του antivirus kaspersky...

 

είχα την μέχρι προχθές τελευταία έκδοση του Firefox...την είχα προσθέσει κανονικά και στα trusted apps του kaspersky για να έχει πρόσβαση από το firewall του, και όλα ΟΚ...Χθες μου έβγαλε μήνυμα o firefox για να εγκαταστήσει την καινούρια έκδοση από μόνο του... ΄

 

Δέχομαι όπως κάθε φορά, και γίνεται κανονικά το update... Όμως ο καινούριος firefox δε φορτώνει τίποτα. Λέω εντάξει...δε βλέπει το πρόγραμμα ως το ίδιο exe στο firewall... Το βγάζω, το ξαναβάζω...Τίποτα.

 

Κάνω δέκα χιλιάδες uninstall και install όλα τα παραπάνω όπως και τις ρυθμίσεις τους. o i.e δουλεύει νορμάλ. Δοκίμασα και opera μήπως δω φως...τίποτα! τα ίδια...δε φορτώνει τίποτα...

 

Σημειωτέον οτί και αφού έβγαλα ΤΕΛΕΙΩΣ το kaspersky uninstalled, και πάλι ο firefox δεν έλεγε να δουλέψει (το πιο κουλό δηλαδή...)

 

Καμία ιδέα;; μου έχουν κοπεί τα χέρια με όλα τα favorites που είχα στην αλεπού...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε κάτι άλλο παίζει και δεν εγκαθίσταται ο firefox. Σε εμένα με Kaspersky antivirus 7.0.0.125 ο firefox έκανε κανονικά download το update και το εγκατέστησε χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτόν χρησιμοποιώ και τώρα που γράφω την απάντηση (ver. 2.0.0.11).

 

Τι ρυθμίσεις έχεις στο Kaspersky; Κυρίως στο Proactive Defence. Δες και πες μας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Application integrity control και Registry guard απενεργοποιημένα τελείως...

 

στο application activity analyzer...να στα πω αναλυτικά;;; ή δεν έχει νόημα;

 

μιλάμε το κόλλημα δεν υπάρχει.... από τη μία στιγμή στην άλλη χωρίς λόγο... Πως εξηγείται να μη δουλέυει ο firefox και με απεγκατάσταση του kaspersky? αυτά δεν υπάρχουν!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε εμένα με ενεργοποιημένα το Aplication Activity Analyser και το Registry Guard, χθες ο firefox κατέβασε από μόνος του την αναβάθμισή του, με ρώτησε αν θέλω να την εγκαταστήσω, φυσικά την εγκατέστησα, και τώρα δουλεύει μια χαρά!

 

Μια και δοκίμασες την απεγκατάσταση, δεν δοκιμάζεις και επαναφορά συστήματος σε μια προηγούμενη ημερομηνία που να λειτουργούσε σταθερά το σύστημα; Ή αν θες κάτι ποιο δραστικό, επαναφορά σε ημερομηνία πριν την εγκατάσταση του firefox;;

 

Μήπως κάποιο antispyware - antiadware στο μπλοκάρει;

 

Για τα favorites μην ανησυχείς, μπορείς να τα εισάγεις στον IExplorer. Το πώς γίνεται η εισαγωγή δεν ξέρω γιατί έχω πανάρχαιο IEplorer, χρησιμοποιώ μόνο mozilla, ίσως κάποιο άλλο μέλος μπορεί να σε διαφωτίσει.

 

Έχε μας ενήμερους, όλο και κάποιος θα μπορέσει να σε βοηθήσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πρόβλημα τέλος για την ώρα...

 

Με uninstall του Kaspersky ΚΑΙ ΤΟΥ Firefox, και με delete όλων των καταχωρήσεων της registry που είχαν να κάνουν με Mozilla, το πρόβλημα τελικώς λύθηκε... Αν και συνεχίζω να το θεωρώ εξαιρετικά "ανούσιο" και άνευ λόγου....

 

gdevil 1000 thnx για τη βοήθεια anyway... Να 'σαι καλά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...