giorgosxristou Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 καλησπέρα παιδιά,έχω windows χρ sp2 και κάθε φορα που ανοίγω τον φάκελο με τις ταινίες μου μου πετάγεται αυτό το μήνυμα (μονο τότε)σε όλα τα υπόλοιπα είναι ok ,το εκνευριστικό είναι πως πρέπει να κάνω 67.680.972 κλικ στο ok για να σταματήσει να το εμφανίζει,ξέρει κανεις τι είναι αυτό και πως σταματάει να πετάγεται να διευκρινίσω πως οι ταινίες είναι σε ένα 300 σκληρό,αλλα τα υπόλοιπα αρχεία που έχω μέσα και τα ανοίγω δεν μου το πετάει αυτό το μήνυμα. ευχαριστώ πολύ!!!!
giorgosxristou Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 καλά μην σκοτώνεστε να απαντήσετε!θα σας ακούσω όλους!! ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...
disqualified Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 φιλε μου 1ον εκανες το post 11.30 δεν ειναι και prime time οπως αντιλαμβανεσαι 2ον δεν ειναι κανενας υποχρεωμενος να σου απαντησει, τα forum δεν ειναι customer support και λειτουργουν μεσω της καλης θελησης των χρηστων τους 3ον Πρεπει να υπαρχει και καποιος που θα γνωριζει τη φυση του προβληματος 4ον Τα ειρωνικα σχολια προς τους υπολοιπους χρηστες δε θα ενθουσιασουν κανεναν εδω μεσα 5ον Διαβασε τους κανονες
fysikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 και εσενα disqualified σε εχουν βαλει οι διαχειριστές του φορουμ να την λες στους φιλους που μεσα στην απόγνωση τους κανουν ενα δευτερο post?δε καταλαβαίνω πως την εχουν δει μερικοί δηλαδη...κ το λέω γιατι ειναι η δευτερη φορά που βλέπω αναλογο post
_GiorgosK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Συμφωνώ απόλυτα με τον disqualified Να τα θυμάσε όταν ποστάρεις σε οποιοδήποτε public forum Θα σου πω καποια πράγματα που μπορείς να κοιτάξεις αλλα και πάλι τίποτα δεν είναι σίγουρο. Μαλλον καποιο προβλημα έχει ο σκλήρος στο σημείο που διαβάζει για να μπεις στις ταινίες σου. Δοκίμασε να κάνεις difragment ή scandisk (programs > accessories > system tools) ή να θυμηθείς τι ήταν το τελευταίο πράγμα που πρόσθεσες (απο software) και μετά σου παρουσίασε το πρόβλημα. Αν το θυμηθείς κανετο μια απεγκατάσταση για να δείς μήπως εφταιγε αυτό. Μπορείς να κάνεις απλά ένα system restore αν θυμηθείς σε ποιά ημερομηνία ήταν το σύστημα σου ΕΝΤΑΞΕΙ. βασικά το πρόβλημα ακούγεται πολύ περίεργο οπότε μην περιμένεις πολύ διαφωτιστικές απαντήσεις εκτός αν κάποιος είχε ακριβώς το ίδιο προβλημα.
disqualified Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 και εσενα disqualified σε εχουν βαλει οι διαχειριστές του φορουμ να την λες στους φιλους που μεσα στην απόγνωση τους κανουν ενα δευτερο post?δε καταλαβαίνω πως την εχουν δει μερικοί δηλαδη...κ το λέω γιατι ειναι η δευτερη φορά που βλέπω αναλογο post αποδεχομαι την κριτικη σου, αλλα ο φιλος δεν εκανε 2ο post εκανε ειρωνικο σχολιο σε ολους τους χρηστες του forum συμπεριλαμβανοντας και σενα Δε χρειαζεται να με βαλει κανεις παιρνω αποφασεις μονος μου κι αν χρειαστει θα μου κανει παρατηρηση και καποιος admin και οποιος αλλος θελει δεν εχω προβλημα. Και αν καταλαβες καλα, εκανες ακριβως το ιδιο πραγμα με εμενα με το προηγουμενο post σου
TechnoState Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 file fysikos... gia na leitourgisei swsta to forum tha prepei na vadizoume oloi osoi theloume na to xrisimopoioume k na ofeloumaste ap'auto, se orismenes arxes. ...o disqualified apla ypenthimise k ypedeikse orismenes apo autes, den epitethike ston giwrgosxristou oute ton prosevale... oson afora to provlima, akous kapoion periergo ixo? kapoio mpimp i kati sxetiko apo ti mobo/to kouti sou? ...giati emena mou myrizei provlima hardware?
Eusebius Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 http://www.google.com/search?q=VmVyc2lvbjogV2xGQlhVSlFWRlphUkU1RFJrTlZKQ2xTT3lRN1ZpQXN
TechnoState Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 my mistake...telika software bug itan... giorgosxristou, ksereis ti prepei na kaneis : "Itʼs a problem with Nero Burning Rom. All you have to do is find a filter called: NeVideo.ax Mine was located:C:\Program Files\Common Files\Ahead\DSFilter and rename it NeVideo.ax1 (basically add a 1 at the end) and problem is solved!" Eusebius eisai superpowermoderator telika esy!
billypan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Itʼs a problem with Nero Burning Rom. All you have to do is find a filter called: NeVideo.ax Mine was located:C:\Program Files\Common Files\Ahead\DSFilter and rename it NeVideo.ax1 (basically add a 1 at the end) and problem is solved! Απο το google.... EDIT Με προλαβε ο φιλος TechnoState....
giorgosxristou Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 καταρχήν την καλημέρα μου, φιλε disqualified μπορεί να μην έχω απαντήσει στις άπειρες ερωτήσεις αλλα όταν ξέρω κάτι θα δώσω τα φώτα μου να βοηθήσω,τώρα χρειάστηκα βοήθεια και δεν με βρήκα ούτε μια απάντηση,και χρησιμοποίησα κάπως ειρωνικό τρόπος γραφής γιατί είμαι από τα atomoa (όπως και πολλοί από εδώ μέσα)όπου "εκτιμουμ" την χρησιμότητα τον forum,επόμενος μου έκανε κάπως αυτή η αδιαφορία ,tespa,συγγνώμη αν "θικτικε" κάποιος ,ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις,δοκιμάζω αυτό που είπε ο "τεχνοστατε" και σας απαντώ αν λύθηκε ή όχι, καλημέρα σε όλους!
TechnoState Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 kamia pareksigisi re man...eimai sigouros oti k apo ti meria tou disqualified isxyei to idio, itan perissotero voitha mas na se voithisoume to yfos twn sxoliwn... ante pes mas an lythike to bug, enallaktika, an mporeis ksanaperna apo tin arxi to Nero, isws na min to ksanakanei kalimera
disqualified Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 καταρχήν την καλημέρα μου,φιλε disqualified μπορεί να μην έχω απαντήσει στις άπειρες ερωτήσεις αλλα όταν ξέρω κάτι θα δώσω τα φώτα μου να βοηθήσω,τώρα χρειάστηκα βοήθεια και δεν με βρήκα ούτε μια απάντηση,και χρησιμοποίησα κάπως ειρωνικό τρόπος γραφής γιατί είμαι από τα atomoa (όπως και πολλοί από εδώ μέσα)όπου "εκτιμουμ" την χρησιμότητα τον forum,επόμενος μου έκανε κάπως αυτή η αδιαφορία ,tespa,συγγνώμη αν "θικτικε" κάποιος ,ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις,δοκιμάζω αυτό που είπε ο "τεχνοστατε" και σας απαντώ αν λύθηκε ή όχι, καλημέρα σε όλους! οκ φιλε μου κανενα προβλημα, αλλα ακομα διαφωνω καθετα με την πρακτικη που ακολουθησες, αποδειξη του οτι εκανες λαθος, ειναι οτι τελικα βρηκες απαντηση στο ερωτημα σου και μαλιστα πολυ συντομα!!! Δεν θιχτηκα, απλα δε μου αρεσε ο τροπος αντιδρασης σου γιατι και εγω εχω κανει topic χωρις απαντηση και μαλιστα οχι για απορια αλλα για συμβουλη αγορας, αλλα δε βγηκα να κραξω κανεναν, και μαλιστα ανθρωπους που δε γνωριζω... Επισης συγνωμη αν σε προσβαλε η δικη μου σταση Κανενα προβλημα περα απο αυτα
giorgosxristou Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 καταρχήν ευχαριστώ,το πρόβλημα λύθηκε και όλα καλά!!!! κατά δεύτερον όλα καλά,δεν είναι θέμα αν έκανα-έκανες-έκανε λάθος,απλά όπως ξαναλέω έχω μεγάλης εκτίμησης στα forum καθώς με έχουν βοηθήσει πολύ και έχω βοηθήσει όσο μπορώ , μου κανε κάπως η "αδιαφορία",τεσπα,την καλημέρα μου σε όλους και πάλι ευχαριστώ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.