Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στον Explorer


xxj530kor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα γράφτηκα στο Insomnia μήπως μου δώστε καμιά ιδέα γιατί έχω σοβαρό πρόβλημα στον Internet Explorer με τον υπολογιστή που έχω σπίτι μου.

Δουλεύω σε τοπικό δίκτυο και παίρνω Internet με ένα καλώδιο απο το διπλανό γραφείο δέ γνωρίζω ακριβώς τον προμηθευτή απ'ότι μου είπε ο ιδιοκτήτης του γραφείου είναι ο ΟΤΕ. Ενώ το εικονίδιο μου δείχνει όταν βάλω το καλλώδιο οτι είμαι συνδεδεμένος κανονικά ο Ίντερνετ Εχplorer με πετάει σάν σφεντόνα έξω γράφοντας κάθε φορά το ίδιο σπαστικό μήνυμα οτι δέν μπορεί να ανοίξει την σελίδα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To εικονίδιο σου δείχνει ότι είσαι συνδεδεμένος γιατί πολύ απλά συνδέθηκες στο τοπικό δίκτυο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι στο internet.

Χωρίς να ξέρουμε την συνδεσμολογία στο δίκτυο και τις ρυθμίσεις που έχουν οι άλλοι υπολογιστές δεν μπορούμε εύκολα να σου πούμε τι φταίει.

Αρχικά απλά κοίταξε μήπως έχει τίποτα καταχωρημένες τις IP ο υπολογιστής σου.Δηλαδή κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο στην γραμμή εργαλείων που σου λέει ότι είσαι συνδεδεμένος -> Κατάσταση -> Ιδιότητες->Πρωτόκολλο internet (TCP/IP)-> Ιδιότητες και στην συνέχεια επέλεξε να παίρνει και την IP αλλά και το DNS αυτόματα.

Δεν έχω ιδέα αν θα δουλέψει καθώς δεν έχω ιδέα πως είναι στημένο το δίκτυο εκεί.Αν δεν δουλέψει (που είναι το πιο πιθανό) κοίταξε τις ρυθμίσεις των άλλων υπολογιστών και κάνε τα ίδια και στον δικό σου.

 

Υ.Γ. Φυσικά και βοηθάμε τους νέους χρήστες αλλά πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...