Προς το περιεχόμενο

Aυτόματη αναβάθμιση ταχύτητας από Hol (ΠΡΟΒΛΗΜΑ)


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια καλημερα!

 

Ειμαι λιγο ασχετος και θα ηθελα τα φωτα σας αν μπορειτε να βοηθησετε:-/

 

Πριν καμμια βδομαδα μου εκανε η HOL αναβαθμιση (ειχα μεσω Διοδος 768) σε 3mbps.

 

Ολα καλα και ολα ωραια, το μονο προβλημα ειναι οτι μετα απο περιπου 1, 1.5 αντε 2 ωρες, πεφτει εντελως η ταχυτητα. Δηλαδη εκει που ειμαι πχ στο msn ή βλεπω site ή κατεβαζω με utorrent, ολα κοβονται. Αυτο που δεν πιανω ειναι οτι το φωτακι DSL πανω στο FritzFon συνεχιζει να ειναι αναμμενο και οταν μπαινω στα properties, βλεπω οτι συνεχιζει να μεταδιδει κανονικα με 3mbps αλλα τιποτα δεν δουλευει...

 

Το αστειο ειναι οτι αν κανω restart το pc, δουλευει μετα μια χαρα παλι για κανα 2ωρο και μετα αντε παλι restart. Καλα, να μην αναφερω το γεγονος του αν συνδεθω στο msn και ενεργοποιησω την webcam...τοτε το πολυ να κρατησει η συνδεση 20 λεπτα. Μετα κλασσικα restart.

 

Εχει κανεις καμμια ιδεα ή κατι να προτεινει;

 

Thanx anyway

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού το πρόβλημα λύνετε με restart του PC και οχι του router τό ποιο πιθανό είναι το πρόβλημα να εντοπίζεται στο PC. Κάνε ένα scan με ενα καλο antivirus-antispyware να δούμε αν θα βρεί κάτι. Αν μπορούσες να δοκιμάσεις και κάποιο άλλο pc π.χ. ένα φορητό θα ηταν ποιο σίγουρο. Πάντως κάποιες φορές κάποια προγράμματα προσπαθούν να ενημερωθούν στο background και μας τρώνε πόρους και bandwidth και εμεις ψαχνόμαστε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα δικό μας. Από 30 Νοεμβρίου μέχρι χθες έχω 193 αποσυνδέσεις σύμφωνα με τα αρχεία τους. Έχω επικοινωνήσει μαζί τους εδώ και 20 ημέρες, και ακόμα καμμία απάντηση.

Φίλε pinkflam μπορεί να ανήκεις στους τυχερούς, και εγώ στην αρχή νόμιζα ότι ήταν δικό μου πρόβλημα αλλά τελικά δεν είναι.

Έχει κανένας άλλος παρόμοιο πρόβλημα ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...