Προς το περιεχόμενο

cubase και 2 οθόνες


Apateonas_69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκεφτόμαστε με ένα φιλαράκι μου που έχει home studio να πάρουμε 2 22αρες οθόνες και να τις συνδέσουμε πάνω στην 8800GT του.Θέλουμε το Cubase που χρησιμοποιεί να παίζει σπασμένο στα δύο,πχ απο την μία το timeline και απο την άλλη τα κουμπιά και τα εφε του προγράμματός.Γίνεται κάτι τέτοιο απο τις δυνατότητες που προσφέρει το πρόγραμμα?Μία κάρτα εικόνας με dual dvi είναι οκ η θα χρειαστεί και μία 2η?Το έχει δοκιμάσει κανείς ή κάτι αντίστοιχο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

.Θέλουμε το Cubase που χρησιμοποιεί να παίζει σπασμένο στα δύο,πχ απο την μία το timeline και απο την άλλη τα κουμπιά και τα εφε του προγράμματός.Γίνεται κάτι τέτοιο απο τις δυνατότητες που προσφέρει το πρόγραμμα?

 

Κανονικότατα και είναι η πιό ξεκούραστη λύση !!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν είναι θέμα cubase αυτό, γίνεται με τα πάντα. Απλά όταν εγκαταστήσετε τις δύο οθόνες,διαλέξτε extended desktop (κάπως έτσι) και όχι clone και μετά φέρνετε το παράθυρο στα μέτρα σας. Τώρα επειδή το cubase έχω να το δω πολλάααααα χρόνια (flstudiο here), δεν ξέρω κατα πόσο είναι παραμετροποιήσιμα τα επι μέρους παράθυρα (timeline, mixer κλπ), αλλά δε νομίζω να έχετε πρόβλημα anyhow.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...