Προς το περιεχόμενο

FREELANCERS... TIMOLOGIA/APODEIKSEIS....


alexd3499

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω μια απορια ρε παιδια... οι freelancers εχουν λειτουργικα έξοδα?? (ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΕΦΟΡΙΑ ΚΛΠ...)??? Αν τους ζητησει καποιος πελάτης απόδειξη η τιμολόγιο τι κάνουν?? Αν ζητήσουν απο κάποιον άλλο να τους εκδοσει το παραστατικο υπαρχει περίπτψση ο πελάτης να το αρνηθει??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Freelancer = ελεύθερος επαγγελματίας = Ατομική Επιχείρηση για την εφορία

Κατά συνέπεια:

ΤΕΒΕ, Εφορία, Λογιστής, ενοίκιο (αν δεν έχει έδρα το σπίτι του)

Αν εσένα σου κάθεται μια δουλειά το χρόνο δεν είναι ασυνήθιστο να εκδίδεις παραστατικό μέσω άλλου, αν όμως πιο συχνά εκδίδεις μόνος σου για να μην ταλαιπωρείς και κάποιον άλλον. Οι πολύ μικρές/μικρές εταιρίες αρέσκονται ακόμα και στη μη έκδοση παραστατικού (Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών) πόσο μάλλον στο να τους εκδόσεις από άλλον. Οι μικρές/μεσαίες εταιρίες συνήθως δεν έχουν πρόβλημα. Οι μεγάλες αν καταδεχτούν να συνεργαστούν με ΕΕ θα θέλουν σίγουρα να τους εκδόσει ο ίδιος παραστατικό μια και αυτό δείχνει κάπως σταθερότητα/συνέπεια/σοβαρότητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υοθέτοντας οτι το δελτιο θα το εκδοσει καποιος άλλος... Ποιος μπορει να ειναι αυτος ο άλλος? εννοω τι τυπου καταστημα μπορει να έχει.. μαναβικο, κουρειο, μαγαζι που πουλαει pc? ψιλικατζιδικο?? Οποιοσδηποτε επιχειρηματιας ή απο συγεκριμενες κατηγοριες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...