Προς το περιεχόμενο

Δυο νέα επερχόμενα MMORPG.


Kounelis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα MMORPG(Massively Multiplayer Online Role-Playing Games) έχουν μπει δυναμικά στον κόσμο των gamers. Πολλοί gamers(ίσως και οι περισσότεροι) αφιερώνουν πολλές ώρες παίζοντας τέτοιου ειδους παιχνίδια. Και μόνο η δυνατότητα του να φτιάξεις έναν δικό σου χαρακτήρα και να παίζεις σε ένα τεράστιο φανταστικό κόσμο μαζί παίκτες από όλο τον κόσμο είναι σίγουρα μια επανάσταση στον κόσμο των games.

Εγω θα ήθελα να σας πω λίγα λόγια για δυο νέα επερχόμενα MMORPG παιχνίδια τα οποία σίγουρα θα τα λατρέψετε.

Εχουμε και λέμε λοιπόν :

 

Age of Conan: Hyborian Adventures

92750466388659975fb0.png

 

Το Age of Conan είναι σίγουρα ένα νέο είδος στα MMO παιχνίδια το οποίο έρχεται να καταρρίψει κάθε ειδους ρεκόρ. Βασισμένο στον κόσμο του γνωστού μας ήρωα Conan του βάρβαρου, το Age of Conan φέρνει έναν ολοκαίνουργιο κόσμο, τόσο μεγάλο, τόσο βαθύ και ρεαλιστικό που σίγουρα μας δίνει την εντύπωση ότι υπάρχει και το ζούμε. Με τρομερά γραφικά(νέα μηχανή DirectX 10!), με λεπτομερής χαρακτήρες και τέρατα, με μαζικές μάχες PvP και Sieges, με ένα νέο και επαναστατικό σύστημα μάχης, με τον συνδυασμό Sigle player και MMO, με την ικανότητα κτίσης πόλεων με την guild σας και με πολλά άλλα, έρχεται να συναρπάσει κάθε gamer. Είναι ένα παιχνίδι με πολύ αίμα και βια και τα γραφικά του είναι πραγματικά υπέροχα. Άκρως διαφορετικό με τα άλλα MMORPG που ξέραμε. Η πιθανή εκδοσή του θα γίνει στα τέλη Μαρτίου του 2008.

 

Περισσότερες πληροφορίες, previews, εικόνες και βίντεο :

http://www.gamespot.com/pc/rpg/ageofconanhyborianadventures/index.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;summary

 

To Official Site του παιχνιδιού :

http://www.ageofconan.com/

 

Aion: Tower of Eternity

932526841317f332bdh9.png

 

Το Aion είναι ένα νέο MMORPG παιχνίδι της NCSOFT.Δεν γνωρίζω πολλά γι'αυτο το παιχνίδι εκτός του ότι θα έχει από τα καλύτερα γραφικά σε MMORPG παιχνίδια, ίσως και τα καλύτερα όλων.Εχει ένα νέο τεράστιο κόσμο που ξεπερνά κάθε φαντασία. Οι λεπτομέρειες είναι τρομερές καθώς και το σύστημα μάχης είναι τελείως διαφορετικό από όλα τα προηγούμενα.Το θέμα του πρέπει να μοιάζει με εκείνο του LineAge αλλά ταυτόχρονα είναι τελείως διαφορετικό.Οι στολές και τα όπλα είναι υπέροχα και έχουν απίθανες λεπτομέρειες.Οι χαρακτήρες είναι ρεαλιστικοί και πανέμορφοι.Απίθανη epic μουσική και ένα τρομερό περιβάλλον φαντασίας.Απίστευτα μέρη και περιοχές που σίγουρα δεν τα περιμέναμε.Οι έκδοσή του δεν έχει δημοσιευτεί.Πιθανόν να κυκλοφορήσει από το Μάιο του 2008 και μετά.

 

Περισσότερες πληροφορίες, previews, εικόνες και βίντεο :

http://www.gamespot.com/pc/rpg/aion/index.html?tag=tabs;summary

 

To Official Site του παιχνιδιού :

http://eu.aiononline.com/en/

 

Αυτα τα δυο παιχνίδια σίγουρα θα καταπλήξουν τους πάντες και το κυριότερο ότι πάνε τον κόσμο των MMORPG ένα βήμα μπροστά.Περισσότερα γι'αυτα τα παιχνίδια θα βρείτε στα link που έδωσα.Εγω απλά έκανα μια περίληψη.Καλο gaming!:-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...