Προς το περιεχόμενο

www.aekplanet.com


aragorn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν το σάιτ είναι online εδώ και λίγο καιρό, αλλά δεν είχε και πολλά πράγματα να δει κανείς, τώρα πιστεύω έχει κάποια.

 

Το λοιπόν: Το http://www.aekplanet.com είναι -προφανώς- ένα site που αφορά την ομάδα της ΑΕΚ. Δεν είναι οπαδικό φόρουμ με την έννοια ότι η παρέα δεν είναι φανατισμένη, και απόδειξη είναι ότι υπάρχουν μέλη που υποστηρίζουν άλλες ομάδες. Είναι μια παρέα που βλέπει τον αθητισμό διαφορετικά, και έτυχε να υποστηρίζει την ίδια ομάδα - και πάλι όχι όλοι. :lol:

 

Το σάιτ είναι η φυσική συνέχεια των παλιών AEK-USA και AEKEmpire, τα οποία συγκέντρωναν ένα σημαντικό κομμάτι κόσμου από τις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο.

 

Το portal είναι στημένο σε VBulletin και εκτός των φόρουμς έχει φωτογραφική γκάλερυ με πολύ υλικό από προηγούμενες δεκαετίες και φυσικά και τωρινά ματς (στέλνουμε αντιπροσώπους στο γήπεδο :lol: ), βίντεο γκάλερυ με αρχείο που θα μεγαλώνει συνέχεια, ρετρό-αφιερώματα από παλιές εφημερίδες, και διάφορα άλλα.

 

 

Ρίχτε του μια ματιά και τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα. :-)

 

http://www.aekplanet.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν με απασχολούν τα οπαδικά φόρουμ. Το παλιό AEK-USA ήταν μια πολύ καλή παρέα ανθρώπων, που οι περισσότεροι τύχαινε και ήταν ΑΕΚ.

 

Το ίδιο προσπαθεί να κάνει και το AEK Planet. Εξαρτάται φυσικά τι εννοείς λέγοντας οπαδικό φόρουμ. Εγώ εννοώ ότι δεν είμαστε φανατισμένοι και κολλημένοι. :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πολύ ωραία προσπάθεια παιδιά!

ειδικά το υλικό με τα video είναι πολύ καλό ;)

 

και οι αρθρογραφίες του παρελθόντος πολύ καλή δουλεια...

 

(μελαγχολία με έπιασε τώρα):o

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ και τους δύο.

 

Και όντως σε πιάνει μελαγχολία βλέποντας ορισμένα από τα "παλιά". Εγώ τουλάχιστον έχω την μεγάλη ικανοποίηση ότι τα έζησα. :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...