Προς το περιεχόμενο

MS Outlook???


sculper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας,

Πρόσφατα λόγο ανάγκης (όλα τα κινητά, και γενικότερα τα προγράμματα χρησιμοποιούν το export file από outlook), σταμάτησα να χρησιμοποιώ το outlook express. Στην αλλαγή μου αυτή έχω τις κάτωθι απορίες:

1) Στο express είχα κάποιες φωτογραφίες μέσα στο μαιλ, οι οποίες δεν έβγαιναν ως επισυναπτόμενα αρχεία, αλλά μπορούσα με δεξί κλικ πάνω στην φωτογραφία να κάνω αντιγραφή ή σώσιμο σε κάποιο folder με φωτογραφίες. Στο outlook ενώ κάνω αντιγραφή δεν μπορώ να την κάνω επικόλληση σε κάποιο folder.

2) Στο express μπορούσα να επιλέγω ένα ένα πολλά μαιλ (με το ctrl) και να τα σβήσω στο τέλος όλα μαζί. Το ίδιο μπορώ να κάνω και με το outlook, η διαφορά είναι ότι κάθε φορά που επιλέγω ακόμη ένα μαιλ, ΔΕΝ έχω το preview του τελευταίου, αλλά μόνο του αρχικού.

3) Στο express όταν είχα στο preview κάποιο μαιλ για λίγο διάστημα μου το χαρακτήριζε ως διαβασμένο. Στο outlook παρόλο που μπορεί να το έχω ανοίξει, να έχω σώσει και το επισυναπτόμενο το έχει ως αδιάβαστο. Στο express υπήρχε επιλογή, ενώ δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο στο outlook.

 

Πιστεύω σε λίγο καιρό θα το χρησιμοποιώ εξολοκλήρου.

 

Περιμένω νέα σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...