Προς το περιεχόμενο

Turbo-X


panoramix222000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδία θα παίρνατε Turbo-X??? Για ψήνωμε για αυτόν τον http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1038737 αντί αυτού του Toshiba http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1047094

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To turbo αυτό γ@μεί. Το χω δει από κοντά και έχει πολύ καλό σασί. Το toshiba είναι toshiba. Τέλος. Επίσης σε περίπτωση που δεν το ξέρεις τα toshiba αγορασμένα απο πλαίσιο πλέον τα δέχονται και για σέρβις (μίας βδομάδας) στο πλαίσιο. Τα turbo υποτίθεται έχουν 4ωρο σερβισ αλλά μάλλον εννοούν 1-2 μέρες. Καλά είναι. Εγώ απ τα δύο μάλλον θα έπαιρνα το turbo (κυρίως λόγω αυτόνομης κάρτας γραφικών). Ελπίζω να βοήθησα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω εχω παρει και θα ξαναπερνα turbo x. Και να παθει κατι τους το πας και σε 4 ωρες το παιρνεις πισω!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι εγω Turbo-X εχω και εδω και 1,5 χρονο δεν εχει παθει το παραμικρο.Ειναι αξιοπιστα οπως κι αλλες μαρκες βεβαια..Εαν καλυπτει τις αναγκες σου,παρ'το!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το συγκεκριμένο φορητό για αυτά που προσφέρει και με την τιμή αυτή είναι super. Απο ποιότητα κατασκευής βέβαια δεν είναι και Tecra αλλά ο,τι πληρώνεις παίρνεις. Ευτυχώς πάντως στο Prime δεν κάνεις μεγάλο συμβιβασμό στην ποιότητα κατασκευής, μιας και το έχω δει απο κοντά και μου φάνηκε αρκετά καλό.

 

Εγώ σίγουρα θα το προτιμούσα σε σχέση με το Toshiba.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ήμουν κάτοχος Turbo-X (Clevo D870P) για σχεδόν 3 χρόνια. Ο λόγος που το απόκτησα ήταν ότι τω καιρώ εκείνω φορητό με 17'' οθόνη-σχετικά γρήγορο και λιγότερα από 3000 ευρώ εντός συνόρων δεν έβρισκες ούτε με μέσο...οπότε το Turbo-X ήταν μονόδρομος. Στο χρονικό αυό διάστημα δεν αντιμετώπισα ΚΑΝΕΝΑ τεχνικό πρόβλημα αλλά έφτασα πολλές φορές στο σημείο να επιθυμώ να εκσφεντωνήσω το φορητό (??? γυρώ στα 10 Κg) προς πάσα κατεύθυνση καθότι τα ανεμηστηράκια του ακούγονταν όπως οι τουρμπίνες σε αεροπλάνο εν ώρα απογείωσης...(λέτε άραγε από εκεί να σκέφτηκαν το όνομα...) όσο για τις θερμοκρασίες...έχοντας καλή μόνωση στο σπίτι και με το φορητό ανοικτό επί ώρες έβγαζα όλο το χειμώνα χωρίς θέρμανση (τώρα που το σκέφτομαι με τις τιμές του πετρελαίου δεν ήταν άσχημα). Βέβαια όπως είπα ο φορητός με έβγαλε παλικάρι και δε με κρέμασε ποτέ αλλά η ποιότητα και η γενικότερη συμβίωση μαζί του ήταν κάποιες στιγμές...δύσκολη.

 

Στο μεταξύ αλλά και αφότου τελικά το αντικατέστησα δούλεψα με ΗΡ Pavillion 6356, HP Compaq nx7400, Toshiba Satellite M45, Fujitsu-Siemens V3505 αλλά και πλήθος άλλων φορητών τα οποία γενικά μου άφησαν καλές εντυπώσεις το καθένα για διαφορετικούς λόγους (πχ. το Μ45 για το απίστευτο πληκτρολόγιο, το nx7400 για την εξαιρετική του ποιότητα κατασκευής κλπ.) και με έκαναν να κατανοήσω τη διαφορά μεταξύ επώνυμου και BTO Made in GR.

 

Από τότε δεν μνημόνευσα ποτέ το Turbo-X παρά μόνο σαν παράδειγμα προς αποφυγή...Γνωρίζω ότι πλέον δεν θερμαίνονται όπως τότε....ελέω Core 2...και η ποιότητα κατασκευής είναι καλύτερη αλλά το αίμα νερό δε γίνεται...

 

Ο Toshiba που λες είναι για λίγα πράγματα. Νομίζω ο πιο ολοκληρωμένος και ταυτόχρονα προσιτός Toshiba είναι ο A100-M5. Πιστεύω ότι καλύπτει τις ανάγκες του μέσου χρήστη απλά άψογα και προσφέρει και 2ετή εγγύηση.

 

Ελπίζω να μην κούρασα με την έκθεση μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...