Προς το περιεχόμενο

Είναι κατάντια να έχεις ps3 αυτή την εποχή! Ελπίζω σε καλύτερες μέρες, αλλιώς...


polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πραγματικά λυπάμαι για αυτό που λέω αλλά αυτή την στιγμή, εδώ και μήνες το ps3 σκονίζεται ακίνητο στο ντουλάπι της τηλεόρασής μου απο κάτω!

Είναι ντροπή και ξεφτίλα για την sony να κατάντησε έτσι ένα μηχάνημά της!

Αυτή την στιγμή παίζω wii,360 ακόμα και pc (αγόρασα θηρίο pc) και το ps3 δεν το ακουμπάω καθόλου. Όταν το πήρα το καλοκαίρι, αγόρασα και το formula1, το έπαιξα 2 εβδομάδες και το βαρέθηκα!

 

Από τότε δεν το έχω ακουμπήσει σχεδόν καθόλου! μετά αγόρασα όλο πόρωση το pro2008, είδα την κατάντια του και το πούλησα αμέσως! Το online της σόνυ είναι για κλάματα! Όχι μόνο για το pro αλλά γενικότερα!

Στην συνέχεια αγόρασα (φανταστείτε!) το pro2008 ps2 version για να παίζω στο ps3 μου έτσι ώστε να έχω ένα αξιοπρεπές ποδοσφαιράκι στο ps3! Μιλάμε για κατάντια έτσι?

 

Όλα σχεδόν τα παιχνίδια είναι ίδια ή και χειρότερα από τις 360 εκδόσεις, και το wii έχει περισσότερο χαβαλέ!

Αφήστε που στα άλλα παίζω παιχνίδια με 1-2 ευρώ ενώ στο ps3 θέλω 70αρια, που ποτέ δεν έδινα για να αγοράσω παιχνίδια! Πήρα και το pc και έβαλα το pro2008 και έπαθα πλάκα! Μακράν μπροστά από την έκδοση για 360. Καλά για την ps3 δεν σχολιάζω καν!

 

Βλέπω με λίγα λόγια ότι το ps3 πολύ δύσκολα θα γυρίσει την εις βάρος του κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και νομίζω ότι το έχασε το παιχνίδι ήδη!

 

Ξέρω αμέτρητες περιπτώσεις φίλων που είτε δεν το παίρνουν γιατί είναι ακριβό και δεν έχει πολλά παιχνίδια, είτε το αγόρασαν και ήδη το μετάνιωσαν!

 

Ντροπή σου σόνυ, χάλασες το όνομά σου, χάλασες και την πόρωσή μας...

 

Τουλάχιστον ένα καλό pro ζητούσαμε και ούτε αυτό δεν μας έδωσες, ρόμπα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...