Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΡΧΑΡΙΟ


huvitz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια αυτο ειναι το πρωτο μου post και δυστυχως ειναι για ενα προβλημα που αντιμετωπιζω. Χθες αγόρασα ενα wi-fi adsl router (US ROBOTICS model 9108A) για να συνδεσω το laptop που και το PES3 με το internet. Πριν περιπου 10 ημερες εκανα συνδεση adsl σε ενα πακετο CONNX της ΟΤΕΝΕΤ. το modem που μου εφερ ο ΟΤΕ ηταν της πλακας και ετσι κυριως λόγω του PES3 ειπα να παρω ενα modem/router της προκοπης. Βαζοντας το cd με το wizard για την συνδεση, δινω ολα τα στοιχεια σωστα, βαζω παροχος OTENET PPPOE, το router βλεπει την ADSL γραμμη, αλλα στο τελος δεν με συνδεει με το internet, γιατι μου λεει οτι καποια απο τα στοιχεια που εδωσα στισ ρυθμισεις δεν ειναι σωστα. Στις ρυθμισεις τα στοιχεια που μου ζηταει ειναι "ΟΝΟΜΑ χΡΗΣΤΗ", "ΚΩΔΙΚΟ ΧΡΗΣΤΗ" και "ΠΑΡΟΧΟ", στον παροχο εχει καποιες προεπιλογες με τις μεγαλυτερες εταιρειες, ή να βαλω μονο σου μου καποια settings οπως VPI & VCI κ.λ.π. εγω βαζω ΟΤΕΝΕΤ PPPOE.

Η εντυπωση μου ειναι οτι δεν αναγνωριζετε το username και το password μου, αλλα απο την αλλη οταν συνδεω το modem της otenet με το ιδιο username & password συνδεομαι κανονικα.

Καθοτι λιγο ασχετοσ μα αυτα θα εκτιμουσα οποιαδηποτε βοηθεια σας.

Ευχαριστω εκ τον προτερων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

hmmm to proto pou mourxete einai to eksis...mipos sto modem tou ote to username einai to miso etoimo? dld mipos exei p.x @otenet.gr etoimo kai sy grafeis mono to proto kommati?

kai to deftero pou mou rthe...den ksero an einai allios ellada, pantos edo to ADSL se mena einai PPPOA...gia des mipos einai kai afto...

episis rikse mia matia edo

http://www.adslgr.com/forum/showthre...=37459&page=18

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=14358

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...