pagratios Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Κατέβασα από την σχολή το visual studio 2008 λόγω εργασιών που έχω και το έκανα full install και επειδή δεν μου δούλευε το opengl έκανα απεγκατάσταση τα πάντα που είχε κάνει install visual, SDK, SQL(server τα πάντα)!Και μετά από την αρχή install αλλά όποτε κάνω restart μου λέει corrupt κάτι από το SQL και ότι δεν βρίσκει το SQLBOOL.DLL!!!Τι γίνεται?Τι να κάνω?
pagratios Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Ούτε ένας δεν ξέρει τι να κάνω?μΕ έχει τρελάνει!
Ticket Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Μήπως κάποιο από τα Services του Sql εξακολουθεί να τρέχει παρόλο το unistall που έκανες? Δες τα services και απενεργοποιησέτο.
Ticket Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Πήγαινε : My Computer -> Δεξί Κλίκ ->Manage-> Services And Applications->Services Δες αν στα services αριστερα τρέχει κάποιο από τα services του sql Ξεκινάν όλα με την λέξη Sql αν ναι έλεγξε στα properties το startType και κάντο disable
pagratios Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Μπορείς να μου τα πεις στα ελληνικά γιατί δεν τα βρίσκω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.