Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • 0
ntenis

para8iro dos

Ερώτηση

geia sas...

 

exo ftiaksei ena programma sti c,k 8elo na prosarmoso to para8iro tou dos se dikes mou diastaseis alla k na mi xano to scroll!!

 

kamia idea paidia??

 

 

thx

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 απάντηση σε αυτή την ερώτηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάξε λίγο στο google θα βρεις αρκετές λύσεις.

Πρόχειρα βρήκα μία λύση σε c++:

 

http://www.iceteks.com/forums/archive/t/2254/

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...