Προς το περιεχόμενο

SOS UBUNTU 7.04 NVIDIA DRIVERS,Βοήθεια παρακαλώ!


nickabara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορεί παρακαλώ κάποιος να μου πεί με διαδοχικά βήματα τι πρέπει να κάνω για να εγκαταστήσω τους drivers της nvidia? έχω απηυδήσει! πρακάτω περιγράφω με λεπτομέρεια τι -δεν!- κατάφερα μέχρι τωρα:

Διαθέτω κάρτα γραφικών GeForce 8800 GTS, αφού εγκατέστησα το λειτουργικό πήγα στο site της nvidia και κατεβάζω τους αντίστοιχους drivers. (NVIDIA-Linux-x86-100.14.19-pkg1.run) και αρχίζω απο xterm

sudo sh install NVIDIA-Linux-x86-100.14.19-pkg1.run

προσπαθώ να τους εγκαταστήσω, όμως μου βγάζει λάθος ότι τρεχω αυτήν τη στιγμή xserver και να βγώ από αυτό και να ξαναπροσπαθήσω. κάνω reboot μαι μπαινω στο recovery mode και πατάω πάλι sudo sh κλπ. εκεί μου βγάζει warning ότι είμαι σε level 1 και μπορεί να μην λειτουγήσουν κάποια πράγματα και να δοκιμάσω telinit 3, πατάω sudo init 3 ή init 3, αλλά δεν βλέπω πουθενά διαφορά. Τέλος παάντων, αγνοώ το warning και προχωράω στην εγκατάσταση. κάπου μου λεέι ότι θα ψάξει να βρει kernel απο ftp.nvidia.com αφού πατήσω οκ βγάζει μήνυμα ότι δεν κατάφερε να επικοινωνήσει ή να βρεί τον πυρήνα, μετά κάτι για compile του kernel..όταν τελειώσει το install οταν πατήσω init 5, μπαινω στο xserver, εμφανίζεται ένα μήνυμα ότι τα ubuntu για να δουλέψει σωστά ο υπολογιστής χρησιμοποιούν λογισμικό όπου δεν μπορούν να επέμβουν ή κατι τέτοιο...τέλος πάντων όλα καλα μέχρι που κάνω restart! όταν προσπαθήσω να ξανα μπώ μου εμφανίζει σε μπλέ φόντο ότι το σύστημα απέτυχε να μπεί στο xserver διότι δεν εγκαταστάθηκαν σωστά οι drivers! έχω βάλει και βγάλει το ubuntu 7-8 φορές για να μπορέσω κάποια στιγμη να εγκαταστήσω τουσ drivers! μια φορά κατέβασα και απο synaptics αρχεία nvidia kernel, και sudo apt-get nvidia-glx, αλλά το αποτέλεσμα ιδιο! Please HELP!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πριν 10 λέπτα τους εβαλα τους 100,14,23

 

εκανα logout

μπηκα σε console mode ALT+N (δεν ξερω στο ubuntu)

και μετα τους εγκατεστησα ως root

κανονικα σε επιπεδο ενα πρεπει να εισαι γιατι βγαζει λάθος δεν καταλαβαινω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...