Προς το περιεχόμενο

Ιοί στα κινητά


fantomas3004

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολλοί κίνδυνοι παραμονεύουν στα κινητά της τελευταίας τεχνολογίας που βγάζουν φωτογραφίες, παίζουν βίντεο, και προπαντώς σερφάρουν στο Internet. Κινδυνεύουν να χτυπηθούν με ιούς αντίστοιχους με αυτούς του υπολογιστή που σερφάρει χωρίς καμιά προστασία. Ο σαμποτέρ θα μπορεί άνετα να κάνει τα δικά του τηλεφωνήματα στους συγγενείς του στην Αυστραλία με έξοδα δικά σας.

Εσείς έκπληκτοι μόνο θα βλέπετε το ποσό τους λογαριασμού σας να μειώνεται σημαντικά με ανεξήγητο τρόπο. Έχουν καταγραφεί περίπου 50 ιοί στα κινητά οι σημαντικότεροι είναι :

 

Mosquitos : Στέλνει μηνύματα SMS χωρίς να γνωρίζει ο χρήστης τίποτα, χτυπάει κινητά που χρησιμοποιούν λογισμικό Symbian OS Series 60.

 

Cabir: Μεταδίδεται μέσω του ασύρματου συστήματος Bluetooth, εμφανίζοντας στην οθόνη την λέξη Caribe, μετά αναζητά άλλες συσκευές να εξαπλωθεί.

 

Comwar : Χτυπάει πάλι τα κινητά με βάση το Symbian OS Series 60 μεταδίδεται μέσω εικονομηνύματος MMS στους αριθμούς που είναι αποθηκευμένοι στον κατάλογο του χρήστη.

 

Frontal A : Mεταφέρει έναν ιό στο λειτουργικό σύστημα του κινητού που το νεκρώνει, και μόνο μετά απο νέο προγραμματισμό με τεχνική υποστήριξη ξαναλειτουργεί.

Αυτό γίνεται άνστην ερώτηση που βγάζει Install Kill Sadam? Απαντήσουμε YES!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακούγεται οτι οι συγκεκριμένοι ιοί μεταδίδονται σε αποστάσεις μικρότερες των 10 μέτρων, με την μέθοδο Μπλουτούθ μήπως την έχεις ακουστά?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ έχω προγραμμα που ελένχεις το κινητό του άλλου με bluetooth.

 

Αλλά φταίνε οι άλλοι που έχουν συνεχεια ανοιχτά τα bluetooth και ακόμα οταν έχεις ανοιχτό bluetooth τρώει και μπαταρία

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tα έχουν ανυποψίαστα ανοιχτά και όταν πλησιάσει ο άλλος ό διαβασμένος με το άλλο ανοιχτό bluetuth στα 10 μέτρα σου τα ρίχνει, καλά λές δέν υπάρχει λόγος να τα έχουμε ανοιχτά σε πολυκοσμία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...