Προς το περιεχόμενο

H φορμα εγγραφης σε Joomla δεν δουλεύει!


css03027

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω φτιάξει ένα site με Joomla και έχω βάλει και μία φόρμα εγγραφής που έχει η joomla. Όταν γράφομαι στο site που έχω φτιάξει λέει πως στάλθηκε mail στην διεύθυνση που έδωσα και λέει να ενεργοποιήσω τον λογαριασμό μου από το mail εκείνο. Όμως mail δεν έχει σταλθεί. Επίσης έχω και φόρμα επικοινωνίας και ούτε εκεί στέλνει mail. Νομίζω πως καμία ρύθμιση θα θέλει η Joomla. Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει. Την Joomla την έχω τοπικά στο pc μου, στο Wamp την έχω.

 

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν στέλνει e-mail διότι πολύ απλά δεν έχεις κάποιο SMTP στημένο στον υπολογιστή σου. Δοκίμασε να βάλεις για SMTP αυτόν του ISP σου. Πιστεύω θα σου δουλέψει έτσι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επίσης, αν ανεβάσεις το Site σου σε κάποιον server με τη default φόρμα επικοινωνίας του joomla που δεν έχει captcha, θα γίνει στόχος διαφόρων "περίεργων τύπων" που θέλουν να στείλουν αθώα μηνύματα για να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου στο σεξ, αλλά αυτό δε θα αρέσει στον server σου, ο οποίος θα σου "την πει". Οπότε, ψάξε να βρεις ένα άλλο component, ή απλά ενσωμάτωσε captcha.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...