Προς το περιεχόμενο

νέα τηλεφωνική γραμμή;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια-ποιες εταιρείες βάζουν καινούργια τηλεφωνική γραμμή;

Δηλαδή να μη χρειάζεται καθόλου προηγούμενος λογαριασμός ΟΤΕ. Π.χ. πας σε ένα καινούργιο διαμέρισμα, με υποδομή καλωδίων μεχρι το κουτί της πολυκατοικίας (ελεύθερο ζευγάρι καλωδίων) και θέλεις να βάλεις σε αυτή τη γραμμή (την άδεια γραμμή) νέα τηλεφωνική σύνδεση.

Και πόσο ζητάνε για αυτό;

Δημοσ.
Φιλε ειναι διαφορες αλλα σαν καλλιτερη εχω την Vivodi,την εχω 1,5 χρονο και δουλευει πολυ καλα.Μπες στο site και δες τιμες κλπ.

σε πόσον καιρό σου βάζουν;

Δημοσ.
σε πόσον καιρό σου βάζουν;

Δυστυχως εχει καθυστερηση, δεν ξερω τωρα εαν ειναι πιο γρηγορα ενημερωσου απο τον 13880.Εχει ομως καλη αποδοση σε ολα,εαν εχεις υπομονη για την αναμονη συνδεση σου.

Δημοσ.

Ποιες; Απ'οσο ξέρω όλες προσφέρουν Full LLU υπηρεσίες, τουλάχιστον σε κάποιες περιοχές.

Δημοσ.

Μόνο τηλέφωνο θέλω. Όχι ίντερνετ

Ή το αντίστροφο, μόνο ίντερνετ κι όχι τηλέφωνο

Σε ποιες γίνεται αυτό;

ΧΩΡΙΣ ΥΠΑΡΞΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΟΤΕ - ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΗΔΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΟΤΕ

Vivodi

On

Forthnet

NetOne

HOL

Tellas

Πιστεύω αυτές είναι όλες.

Δημοσ.
Ποιες; Απ'οσο ξέρω όλες προσφέρουν Full LLU υπηρεσίες, τουλάχιστον σε κάποιες περιοχές.

Δίνουν, αλλά πρέπει να προϋπάρχει ενεργοποιημένη γραμμή ΟΤΕ. Δες εδώ πχ http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10009515

Νομίζω πως η On δίνει γραμμή χωρίς να δουλεύει ήδη γραμμή ΟΤΕ.

Δημοσ.

Κατάλαβα. Θεωρούσα αυτονόητο ότι από τη στιγμή που δίνουν full LLU δεν χρειάζεται να έχει κάποιος ΟΤΕ, αλλά όντως για κάποιες δεν είναι έτσι. Λες και αν κάποιος κάνει αίτηση στον ΟΤΕ ίσα ίσα για αυτό το λόγο και φύγει στη συνέχεια αλλάζει κάτι για αυτούς.. Άραγε αν κάποιος δεν είχε ΟΤΕ αλλά κάποιον άλλον πάροχο, θα του λέγαν δε γίνεται; :fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...