testit Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Ποια-ποιες εταιρείες βάζουν καινούργια τηλεφωνική γραμμή; Δηλαδή να μη χρειάζεται καθόλου προηγούμενος λογαριασμός ΟΤΕ. Π.χ. πας σε ένα καινούργιο διαμέρισμα, με υποδομή καλωδίων μεχρι το κουτί της πολυκατοικίας (ελεύθερο ζευγάρι καλωδίων) και θέλεις να βάλεις σε αυτή τη γραμμή (την άδεια γραμμή) νέα τηλεφωνική σύνδεση. Και πόσο ζητάνε για αυτό;
titikos46 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Φιλε ειναι διαφορες αλλα σαν καλλιτερη εχω την Vivodi,την εχω 1,5 χρονο και δουλευει πολυ καλα.Μπες στο site και δες τιμες κλπ.
testit Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Φιλε ειναι διαφορες αλλα σαν καλλιτερη εχω την Vivodi,την εχω 1,5 χρονο και δουλευει πολυ καλα.Μπες στο site και δες τιμες κλπ. σε πόσον καιρό σου βάζουν;
titikos46 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 σε πόσον καιρό σου βάζουν; Δυστυχως εχει καθυστερηση, δεν ξερω τωρα εαν ειναι πιο γρηγορα ενημερωσου απο τον 13880.Εχει ομως καλη αποδοση σε ολα,εαν εχεις υπομονη για την αναμονη συνδεση σου.
nske Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Ποια-ποιες εταιρείες βάζουν καινούργια τηλεφωνική γραμμή; Vivodi On Forthnet NetOne HOL Tellas Πιστεύω αυτές είναι όλες.
kifinas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Κάποιες από τις παραπάνω θέλουν να υπάρχει γραμμή ΟΤΕ που να λειτουργεί.
nske Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Ποιες; Απ'οσο ξέρω όλες προσφέρουν Full LLU υπηρεσίες, τουλάχιστον σε κάποιες περιοχές.
testit Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Μόνο τηλέφωνο θέλω. Όχι ίντερνετ Ή το αντίστροφο, μόνο ίντερνετ κι όχι τηλέφωνο Σε ποιες γίνεται αυτό; ΧΩΡΙΣ ΥΠΑΡΞΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΟΤΕ - ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΗΔΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΟΤΕ VivodiOn Forthnet NetOne HOL Tellas Πιστεύω αυτές είναι όλες.
kifinas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Ποιες; Απ'οσο ξέρω όλες προσφέρουν Full LLU υπηρεσίες, τουλάχιστον σε κάποιες περιοχές. Δίνουν, αλλά πρέπει να προϋπάρχει ενεργοποιημένη γραμμή ΟΤΕ. Δες εδώ πχ http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10009515 Νομίζω πως η On δίνει γραμμή χωρίς να δουλεύει ήδη γραμμή ΟΤΕ.
nske Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Κατάλαβα. Θεωρούσα αυτονόητο ότι από τη στιγμή που δίνουν full LLU δεν χρειάζεται να έχει κάποιος ΟΤΕ, αλλά όντως για κάποιες δεν είναι έτσι. Λες και αν κάποιος κάνει αίτηση στον ΟΤΕ ίσα ίσα για αυτό το λόγο και φύγει στη συνέχεια αλλάζει κάτι για αυτούς.. Άραγε αν κάποιος δεν είχε ΟΤΕ αλλά κάποιον άλλον πάροχο, θα του λέγαν δε γίνεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.